Daniel 0 Napisano 22 Czerwiec 2004 (edytowane) text Edytowane 25 Maj 2018 przez Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 22 Czerwiec 2004 całkiem dobre to jest jednak musisz jeszcze ozwinąć to od strony graifcznej, więcej funkcji też by się przydało (może jakiś benchmark) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 22 Czerwiec 2004 Nie działa mi ani trochę... ale z menu wnioskuję, że niczego odkrywczego się od tego programu nie dowiemy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel 0 Napisano 22 Czerwiec 2004 (edytowane) text Edytowane 25 Maj 2018 przez Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 22 Czerwiec 2004 myślę że nie jest problemem napisanie benchmarka który oblicza np 1000 pierwszych liczb pierwszych i podaje czas w którym je policzył (w sumie to mógłbym coś takiego napisać ale dawno się w programowanie nie bawiłem :/) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel 0 Napisano 22 Czerwiec 2004 No to pisz... Połączmy swe siły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 22 Czerwiec 2004 Prponuję dodać jakieś podręczne tłiki systemowe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stypkalukasz 0 Napisano 15 Lipiec 2004 A ja korzystam z MP 9 i mi jest bardzo dobry... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snarfer 0 Napisano 16 Lipiec 2010 1. Helium Music Manager 2. Foobar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach