Daniel 0 Napisano 6 Czerwiec 2004 W związku z tym, iż od kilku godzin jestem szefem działu oprogramowanie, mam zamiar w najbliższym czasie (pn-śr) zrobić test odtwarzaczy MP3. Proszę o propozycję programów, jakie mają wziąć w nim udział. Moja propozycja - Winamp 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tygrysek 0 Napisano 6 Czerwiec 2004 Foobar, MediaPlayer9, MediaPlayer Classic. Tych programów jest masa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel 0 Napisano 6 Czerwiec 2004 Czekam na dalsze propozycję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel 0 Napisano 6 Czerwiec 2004 (edytowane) Chciałbym jescze dodać, iż będe brał pod uwage wyłącznie programy, dla których jest dostępna polska wersja językowa. Dlaczego? Otóż w internecie, na anglojęzycznych stronach jest pełno testów empetrójkowych playerów. Nie każdy zna angielski i w ten sposób możemy odstraszyć potencjalnych użytkowników serwisu. Po przemyśleniu, prezentuje liste moich faworytów: 1. Winamp 5 PL 2. Windows Media Player 9 PL 3. Sonique2 PL 4. Ashampoo Media Player + PL Edytowane 26 Listopad 2010 przez Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tygrysek 0 Napisano 6 Czerwiec 2004 podejście rodem z KomputerŚwiat'a ... ble! Tam masa super programów przegrywała tylko dlatego, że redakcja sobie z angielskim nie radziła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 6 Czerwiec 2004 Chciałbym jescze dodać, iż będe brał pod uwage wyłącznie programy, dla których jest dostępna polska wersja językowa. Dlaczego? Otóż w internecie, na anglojęzycznych stronach jest pełno testów empetrójkowych playerów. My - PCC, jesteśmy Polakami i posługujmy się rodzimym językiem. Zresztą nie każdy zna angielski i w ten sposób możemy odstraszyć potencjalnych użytkowników serwisu. Po przemyśleniu, prezentuje liste moich faworytów: 1. Winamp 5 PL 2. Windows Media Player 9 PL 3. Sonique2 PL 4. Ashampoo Media Player + PL to dodaj pod testem dopisek - foobar nie wygrał, bo ze względu na niepolskość nie testowalem go... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel 0 Napisano 6 Czerwiec 2004 Heh... Chyba macie rację. Te anglojęzyczne wezmę również pod uwagę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 6 Czerwiec 2004 Heh... Chyba macie rację. Te anglojęzyczne wezmę również pod uwagę.Tymbardziej, że słowa "play", "stop" i "pause" zna prawie każdy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel 0 Napisano 6 Czerwiec 2004 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 16 Czerwiec 2004 1. Jak sobie wyobrażasz testy odtwarzaczy MP3 skoro sam się o nie pytasz?? Z tego co napisałeś wynika, że znasz tylko Winampa. Może się myle. 2. Chyba na centrum jednak za dużo się nie nauczyłeś skoro nie znasz www.google.pl najczęściej podawany link 3. Mam nadzieję, że to nie będzie kolejny test typu KŚ, ale porządny test. :? 4. Jeżeli naprawdę Ci zależy na tym to trochę poszukałem: :arrow: Moyager :arrow: J. River Media Center :arrow: Deli Player :arrow: Quintessentil Player :arrow: MUSICMATCH Jukebox :arrow: Dojo MAdia Player :arrow: XMPlay :arrow: dBpowerAMP :arrow: Ashampoo Media Player :arrow: A2 Media Player :arrow: TPlayer :arrow: Blaze Media Pro Pozdrawiam PS. Nie traktuj tego jako krytyki i przeanalizuj te punkty.Pozdrawiam Dieqo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 16 Czerwiec 2004 Dzięki Diego :!: Bez obaw - test na pewno nie będzie podobny do KŚ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 16 Czerwiec 2004 Dzięki Diego :!: Nie ma za co Daniel ZYwczak :wink: [/u] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel 0 Napisano 16 Czerwiec 2004 (edytowane) Do niedzieli test będzie gotowy. Edytowane 26 Listopad 2010 przez Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 16 Czerwiec 2004 Przeczytałem i przeanalizowałem. Jutro zaczynam test, miałem to zrobić dziś, ale mój ojciec znacząco mi zepsuł humor i z komputera wolę korzystać dziś w ograniczony sposób. Inaczej mogłoby to się źle zakończyć... Obiecuję, że do niedzieli test będzie gotowy. Zepsuł humor powidasz... :roll: Czyżbyś robił w domu coś niestosownego, co się nie spodobało rodzicom? :wink: Pochwal się. Wszyscy chętnie poczytamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 16 Czerwiec 2004 Może coś takiego: :piwko: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srekal34 0 Napisano 16 Czerwiec 2004 ja jeszcze proponuję Jet Audio.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel 0 Napisano 16 Czerwiec 2004 Ja i niestosowne rzeczy? A znasz mnie, że tak osądzasz? Zadałem mu tylko jedno pytanie, a on wrzasnął przy tym wyzywając mnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 16 Czerwiec 2004 zapytałeś zapewne: tato czy ty mnie kochasz?? PS Żart... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel 0 Napisano 16 Czerwiec 2004 (edytowane) Zapytałem się o to, kiedy dostanę jakięś pieniądze... Edytowane 26 Listopad 2010 przez Daniel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 16 Czerwiec 2004 Nie, o to wolę się nie pytać... Nie chcę znać odpowiedzi. Zapytałem się o to, kiedy dostanę jakięś pieniądze...nie dziwi mnie taka reakcja ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel 0 Napisano 16 Czerwiec 2004 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 17 Czerwiec 2004 Jakbym był Twoim tatą też bym Ci nie dał Jak byś miał tyle punktów z egzaminu co tygrysek to masz u mnie nowego kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 17 Czerwiec 2004 Jakbym był Twoim tatą też bym Ci nie dał Jak byś miał tyle punktów z egzaminu co tygrysek to masz u mnie nowego kompa. A gdzie uczą takiego wychowywania dzieci? Pewnie w Ameryce ;]taak - bądźmy nowocześni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel 0 Napisano 17 Czerwiec 2004 Miałem dziś zacząć test, ale Geo przypomniał mi o wiele ważniejszej sprawie. Dziś zostały zakończone prace nad flagowym programem naszego serwisu -> PC Centre Info. Mam nadzieję, że mi wybaczycie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 21 Czerwiec 2004 Miałem dziś zacząć test, ale Geo przypomniał mi o wiele ważniejszej sprawie. Dziś zostały zakończone prace nad flagowym programem naszego serwisu -> PC Centre Info. Mam nadzieję, że mi wybaczycie...PC Centre Info? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach