Flee 0 Napisano 12 Wrzesień 2014 Witam, poszukuje gry godnej polecenia dla 2 graczy (może i czasami na trzech). Gry które już zaliczyliśmy to Heroes, Disciples, Track Mania. Głównie interesują nas gry strategiczne podobne do nieśmiertelnych Heroesów, ale za inne propozycje również dziękuję pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soso 0 Napisano 19 Wrzesień 2014 Trine jest dobry, wprawdzie bardziej taka zręcznościówka ale jednak bywa i tak, że trzeba chwilę pogłówkować poza tym posiada elementy rpg. Jest też coś takiego jak orc must die. Generalnie zadaniem Twojej postaci jest zabijać orki zastawiając różnego rodzaju pułapki. Dobrym wyborem też mi się wydaje age of empire, wprawdzie RTS a nie turowa jak herosi ale zabawa przy tym przednia, z RTSów mogę też polecić Warlords Battlecry III (4 beznadziejna ale 3 super) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksocial 0 Napisano 22 Wrzesień 2014 Polecam Tobie Resident Evil 5 - dla dwóch graczy a także Magicka - coś na styl Diablo ale spokojnie możecie pograć w kilka osób i świetna zabawa. Także możecie spróbować Serious Sam 2 czy Painkiller najnowsza część, w obydwie grałem z dziewczyną i świetnie się bawiliśmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach