magbrzo 0 Napisano 7 Sierpień 2014 czy używa ktoś może internetu mobilnego LTE? Jak tak to skąd? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamilkos 0 Napisano 8 Sierpień 2014 Używałem przez jakiś czas z Plusa. Generalnie wszystko fajnie szybko śmiga, denerwujące mogą być jedynie te limity transferu, przy szybko działającym necie dosyć szybko się wyczerpują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magbrzo 0 Napisano 12 Sierpień 2014 hm, a jaki miałeś limit? Bo zastanawiałam się czy przy siedzeniu koło 5h dziennie 20GB mi wystarczy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pixweb 0 Napisano 20 Sierpień 2014 Także podpisuję się pod tym tematem, jak sprawuje się internet LTE ? Myślałem o jego zakupie na komputer stacjonarny jednak nie jestem do końca przekonany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TenM 0 Napisano 21 Sierpień 2014 LTE sprawuje się dobrze, ale jedynie na wybranych obszarach kraju. Zwykle są to te większe aglomeracje. I raczej w najbliższym czasie się to nie zmieni, ponieważ sama infrastruktura jest bardzo droga... Poza tym w LTE są limity - no tereaz Play teoretycznie wprowadził abonamenty bez limitu (ale podobno też jest jakiś limit). Ja obecnie działam na takim modemie Huawei E3131-s2 http://www.skapiec.pl/site/cat/9/comp/4129611 i internecie mobilnym z play 2GB. Na stronki w zupełności wystarczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
melofran 0 Napisano 26 Sierpień 2014 Ja używam LTE z Plusa i jest wszystko OK. Dla porównania posiadam też 3G z T-Mobile. Niebo a ziemia. T-Mobile leży nieużywany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magbrzo 0 Napisano 28 Sierpień 2014 a jeżeli vectra działa na infrastrukturze play to będę miała ich zasięg? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
armagedon439 0 Napisano 20 Październik 2014 u mnie internet lte polsatu działa bardzo dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Męski 0 Napisano 26 Październik 2014 niby mają największy zasięg. Koleżanka ma to ze stabilnością jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lacekin 0 Napisano 9 Listopad 2014 Mam w Playu LTE a wcześniej miałem u nich 3G-różnica jak dzień i noc oczywiście na korzyść LTE które prędkość dochodzi mi do ok.38 Mb/s a wcześniej miałem do 4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sniegowy.mikolaj 0 Napisano 23 Listopad 2014 Mam z plusa i jest OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karpaj 0 Napisano 30 Lipiec 2015 Używałem z cyfrowego polsatu jak u z plusa. Szybkość ok ale po połowie miesiąca trzeba było doładowywać więc kasy szło sporo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viral1980 1 Napisano 4 Kwiecień 2016 W jakich obszarach LTE działa dobrze? Jestem zainteresowana ze względu na częste wyjazdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtyna 1 Napisano 15 Kwiecień 2016 Nie polecam internetu mobilnego w dużych miastach do używania "domowego". Pingi są tak koszmarne, że nie odczuwa się prędkości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przem 0 Napisano 1 Maj 2016 Ja mam mobilny i stacjonarny od orange. Przed wyborem oferty korzystałem z Panawybieraka i tam wychodziło najkorzystniej. Jak ktoś stoi przed wyborem oferty to warto skorzystać z tej porównywarki. Wyszuka dostawców którzy oferują zasięg internetu pod dany adres. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franeek 0 Napisano 13 Maj 2016 Z internetem mobilnym różnie to niestety bywa, jeżeli ktoś ma grać w jakieś gierki sieciowe, które wymagają dość stałego połączenia z intereten i niskiego pingu, to szczerze odradzam. W takich sytuacjach zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem jest internet stacjonarny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elion 1 Napisano 22 Styczeń 2018 Ponawiam pytanie. Jaki polecicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Starek 2 Napisano 23 Styczeń 2018 Najlepiej porównaj to sobie na tej stronie: https://panwybierak.pl/ Chyba jedyna tak aktualna porównywarka ofert w sieci. Z moich doświadczeń wynika,że: orange ma dobry zasięg ale jest drogie plus - dobry zasięg i całkiem niezła oferta play - trochę się pogorszyło jeśli chodzi o ceny virgin - tanio, ale z zasięgiem możę byc problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lattar 0 Napisano 30 Styczeń 2018 Ja mam internet mobilny od Orange i jestem z niego zadowolony, polecam sprawdzić tego bloga: https://aqrat.pl/blog/4-grzechy-grafikow/ to na pewno znajdziesz ciekawe informacje na ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lattar 0 Napisano 31 Styczeń 2018 Ja widziałem akurat to https://aqrat.pl/blog/powiesc-graficzna/ ale też wpasowuje się w temat, w końcu to wytwór internetu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiedar 0 Napisano 2 Luty 2018 Ja nonstoper używam internetu mobilnego od swojego operatora Play. Po pierwsze mega wygodny i intuicyjny program łączący z siecią, po 2 automatycznie dokupowanie limitu, stałe fpsy i ogółem jest git, a nawte niska cena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JJ_Torpeda 0 Napisano 10 Luty 2018 Oczywiście, internet mobilny jest niezwykle dobrym i logicznym rozwiązaniem. Najważniejsze jest to, że internet LTE można wykorzystywać nie tylko na telefonie do sprawdzania Facebooka czy instagrama, ale też do wielu innych aspektów. Taki prosty przykład jak optymalnie wykorzystywać internet mobilny - http://pinhouse.pl/mag/optymalnie-wykorzystac-internet-lte-oto-4-sprawdzone-pomysly/ - teoretycznie wszyscy o tym wiedzą, ale prawda jest taka, że większość z nas o tym zapomina i wiesza psy na internecie mobilnym jako średnio potrzebnej technologii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meksyk03 0 Napisano 22 Luty 2018 Na ten moment najlepsza opcja jeżeli chodzi o internet mobilny to darmowe lte od play'a na kartach red bull mobile Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odimas 0 Napisano 5 Marzec 2018 Sam się zastanawiam gdzie warto obecnie internet mobilny wybrać, jest dużo ciekawych opcji , może play? ____________ http://www.flashcom.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lattar 0 Napisano 2 Kwiecień 2018 Play to ty sobie od razu odpuść, może i mają fajne i kuszące oferty ale na zasięgu i prędkości faktycznej się zawiedziesz ____________ http://biurokooperacja.pl/blog/2017/12/22/rozliczanie-dotacji/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach