Geo 9 Napisano 5 Czerwiec 2004 Na dziś zaplanowana jest zmiana nazwy naszego serwisu. W związku z tym w godzinach od 21:00-06:00 mogą wystąpić utrudnienia w korzystaniu z naszej strony. Za wszystko serdecznie przepraszamy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 12 Czerwiec 2004 Wszystko gotowe... Niniejszym portal PC Centre uważam za otwarty... Przez cały czerwiec mozecie spodziewać szeregu aktualizacji. Mam nadzieję, że ostateczny kształt naszego portalu przypadnie Wam do gustu. P.S. Dział Poczta chwilowo jest wyłączony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 12 Czerwiec 2004 a "skocz do" nie działa nadal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 12 Czerwiec 2004 Spoko moko - wszystko w swoim czasie... W ogóle zastanawiam się nad tym, jak nasze Forum powinno wyglądać. Mam kilka pomysłów, tylko wprowadzenie ich w życie zajmie sporo czasu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 12 Czerwiec 2004 Spoko moko - wszystko w swoim czasie... W ogóle zastanawiam się nad tym, jak nasze Forum powinno wyglądać. Mam kilka pomysłów, tylko wprowadzenie ich w życie zajmie sporo czasu..."jutro" zmierza do nieskończności ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 12 Czerwiec 2004 Za dużo granic na matematyce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 12 Czerwiec 2004 Sporo bugów jest na stronie (szczególnie pod operą, nie wspominając o tym żę nie moge się pod operą logować:/) Nie podobają mi się strasznie gruuube kreski oddzielające niusy, są dużo za rube i strona jest nieczytelna... trzeba to jak najszybciej zmienić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 12 Czerwiec 2004 Paski na dole zostaną odchudzone o kilka pikseli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lidzik 0 Napisano 3 Grudzień 2004 odchudzone :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 26 Grudzień 2004 odchudzone :-Ptak odchudzone, może powtórzymy to jeszcze 10 razy żeby wszyscy poprawnie przeczytali? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 27 Styczeń 2005 Lidzik mnie coraz bardziej bawi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 30 Październik 2005 kolejny problem, w związku z konkursem metapsychocośtam Odpowiedziałem na pytanie i zgodnie z regulaminem wysłałem na podany adres(według regulaminu powineinem dostać potwierdzenie złożenia zgłoszenia) i nie dostałem potwierdzenia, wysłałem jeszcze raz i znowu nic, czyli moje zgłoszenie bedzie nie ważne bo nie doszło tak(skoro nie otrzymalem potwierdzenia)? Fajnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 30 Październik 2005 teraz to pewnie nie będzie ważne, bo posłałeś dwa zgłoszenia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba 4 Napisano 30 Październik 2005 jak to? w regulaminie było napisane że jak nie dostane potwierdzenia to mam wysłać jeszce raz, wkońcu czytałem regulamin!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 30 Październik 2005 nie no - żartowałem - ja nie czytałem regulaminu poczekaj na odpowiedź Marka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 31 Październik 2005 Jee.. Sammy wprowadził w błąd:P Jee! Co z nim zrobimy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 1 Listopad 2005 Może pozwólmy mu wprowadzić się w błąd raz jeszcze . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 3 Listopad 2005 ;] Złośliwcze, złośliwcze! Popraw się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach