Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
ewcik125

[max2700]Laptop dla dziewczyny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, proszę o pomoc w wyborze laptopa bądz ultrabooka. Nie może mieć mniej niż 13'', ma służyć głównie do surfowania po internecie. Ma być ładny i oczywiście dość solidnie wykonany ;) Zastanawiam się nad dwoma modelami:

http://www.oleole.pl/laptopy-i-netbooki/sony-vaio-sve14a2m6ew-w8.bhtml#opis

lub

http://www.komputronik.pl/product/173865/Komputery/Laptopy_i_netbooki/Lenovo_IdeaPad_U310_Rozowy.html

Bardzo proszę o pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj.

Bramka numer 1 (jakość i niezawodność).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weź sobie popatrz też na tego Asusa. Nie wiem czy w przypadku VAIO część ceny nie stanowi prestiż marki Sony, choć jest to tez dorby sprzet. Natomiast ten Asususik jak dla kobiety moim zdaniem jest idealny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może jesze Della Inspiriona? Ja bym akurat mniej patrzył na wygląd a więcej na to co ma na pokładzie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może warto będzie popytać najbliższych? Ja często radzę sobie w ten sposób. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak do surfowania po Internecie, to wcale nie jest potrzebny mega mocny sprzęt. Ważna jest za to porządna bateria i dobry wyświetlacz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laptop musi być szybki, niezawodny. Najlepiej jak w miarę zgrabny, nie za duży, dla mnie też to było ważne. Opcji jest dużo, na pewno coś odpowiedniego wybierzecie dla siebie. Może tak coś od Acer? Myślę, że acer nitro 5 to całkiem dobry wybór. Ja kupowałam właśnie tego laptopa córce na studia i jak do tej pory to sobie go chwali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...