sloniu 0 Zgłoś Napisano 2 Marzec 2013 Co używacie i/lub polecacie jako podkładka pod laptopa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolor 0 Zgłoś Napisano 2 Marzec 2013 W moim posiadaniu jest stolik http://www.comfortable.pl/stoliki-do-laptopa/stolik-do-laptopa-comfortable-17.html Wcześniej zastanawiałem się nad podkładką ale zdecydowałem się na ten stolik i muszę przyznać, jestem bardzo zadowolony mogę wygodnie pracować z laptopem na kanapie, nie muszę trzymać go wciąż na kolanach i odczuwać wzrastającą temperaturę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robertino_adams 0 Zgłoś Napisano 4 Czerwiec 2013 Również polecam stolik. Dużo więcej plusów niż podkładka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fantom133 1 Zgłoś Napisano 27 Kwiecień 2014 (edytowane) Polecam podkładke z chłodzeniem strony internetowe radom Edytowane 17 Czerwiec 2014 przez fantom133 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kitzo 0 Zgłoś Napisano 4 Czerwiec 2014 lepszy drewniany stolik czy szklany?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barszcz162 0 Zgłoś Napisano 13 Czerwiec 2014 Bardzo fajnie wygląda taki stolik:) Jak śniadaniowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madmax27 0 Zgłoś Napisano 25 Sierpień 2014 (edytowane) A nie wygodniejsze dla kręgosłupa biurko www.caly-kraj-szamba-betonowe.pl Edytowane 1 Luty 2015 przez madmax27 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
teleri 1 Zgłoś Napisano 28 Sierpień 2014 Ja korzystam z podkładki z ikei. Sprawdza się dosyć nieźle. Poduszka od spodu jest świetnym rozwiązaniem do siedzenia z lapem w łóżku 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marta.kliska 0 Zgłoś Napisano 1 Grudzień 2014 Widzę, że stoliki cieszą się dużym powodzeniem ale jeśli już zdecydujecie się na podkładkę, to nie decydujcie się na te drogie za 300zł, jak taką kupiłam i niechcący mi się połamała, po czym stwierdziłam że nia mam i nie chcę wydawać znowu takiej sumy i tym razem moja podkładka zamknęła się w 100zł - w uzyciu jest taka sama jak jej poprzedniczka. Nie ma sensu przepłacać! Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wistler 19 Zgłoś Napisano 1 Grudzień 2014 Widzę, że stoliki cieszą się dużym powodzeniem ale jeśli już zdecydujecie się na podkładkę, to nie decydujcie się na te drogie za 300zł, jak taką kupiłam i niechcący mi się połamała, po czym stwierdziłam że nia mam i nie chcę wydawać znowu takiej sumy i tym razem moja podkładka zamknęła się w 100zł - w uzyciu jest taka sama jak jej poprzedniczka. Nie ma sensu przepłacać! Pozdrawiam Jaka firma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chorczaczy 0 Zgłoś Napisano 2 Grudzień 2014 ja mam taki stolik z wentylatorem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wistler 19 Zgłoś Napisano 2 Grudzień 2014 ja mam taki stolik z wentylatorem Wrzuć zdjęcia! ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristo47 0 Zgłoś Napisano 3 Grudzień 2014 Ja nie mam nic i też jest OK (tzn biurko). Chętnie zobacze fotki stolika z wentylatorem:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
metro-metrowska 0 Zgłoś Napisano 4 Grudzień 2014 Ja obecnie mam taką podkładkę chłodzącą: http://www.skapiec.pl/site/cat/73/comp/2522147 . Wygodna przenośna podkładka, jak sami widzicie nie trzeba wydawać na nią fortuny ponieważ w sklepach internetowych jest do kupienia za ok 80 zł. I muszę przyznać,że spełnia swoje działanie. Wcześniej laptop bardzo się nagrzewał. Obecnie już o wiele mniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dirtek12 0 Zgłoś Napisano 23 Grudzień 2014 ja kupiłem sobie większą baterię i automatycznie daje mi ona przewiew pod lapkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
notfound 0 Zgłoś Napisano 26 Grudzień 2014 Najlepiej jakiś stojak z wentylatorem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiterBenek 0 Zgłoś Napisano 1 Styczeń 2015 Sam często kładę sobie na nogi laptopa więc takie stojaki nie wchodzą raczej w grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joannamelasa 0 Zgłoś Napisano 9 Styczeń 2015 Podkładka dużo lepsza, ale to zależy od tego jak uzywa sie komputera, ja lubie łazić ze swoim po całym domu i trzymam go raczej na kolanach niz na biórku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sokoo 0 Zgłoś Napisano 10 Styczeń 2015 Stolik, jeżeli lubisz w 1 miejscu ,a podkładka, jeeli rozważasz bardziej mobilne rozwiązania Ja mam jedno i drugie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marta9055pc 0 Zgłoś Napisano 16 Styczeń 2015 Ja mam sotolik szklany i dobrze się sprawdza. Jak masz lapek z tendencją do grzania to dobra byłaby podkładka chłodząca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anitka 0 Zgłoś Napisano 1 Kwiecień 2016 Dobrze mieć podkładkę, jeśli siedzisz sobie w fotelu czy na kanapie. Na dłuższą metę trzeba mieć stolik ze względu na wygodę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ginder 0 Zgłoś Napisano 3 Kwiecień 2016 Ja mam własnie stolik kupiłem kiedyś w ikea ale nie jest wygodny, i tak trzymam na kolanach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radomek22 0 Zgłoś Napisano 7 Kwiecień 2016 A ja trzymam go albo na biurku albo na kolanach w zależności od tego gdzie jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawelak 0 Zgłoś Napisano 11 Kwiecień 2016 W ikea są takie fajne stoliki pod laptopa, ma go i jest bardzo wygodny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Helana11 0 Zgłoś Napisano 14 Kwiecień 2016 Stolik stolikiem ,ale ważna jest podkładka chłodząca pod laptopa szczególnie kiedy używamy g o w łóżku na pościeli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach