Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
LorDFungaL

Gamingowe party

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

planuje zorganizować dla znajomych małą imprezkę, na której chciałbym ich wciągnąć w "świat" gier i tutaj pojawia się pytanie. Jakie gry mógłbym zaproponować osobą, które mało bądź w ogóle nie grają? Na pewno będzie Call of Duty: MW3 ale co poza tym? Do dyspozycji będą 4 komputery, które połączy się w sieć lan, wiadomo nie są to jakieś przesuper mocne maszyny ale taki COD spokojnie śmiga.

Czy moglibyście podać mi kilka tytułów, w które będzie można zagrać i miło spędzić czas przy nich.

Z góry dziękuje za pomoc

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Red Alert 3, FlatOut 2, StarCraft 2. To całkowite "świeżaki"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z doświadczenia wiem, że DJ Hero wciąga wszystkich... no ale to na konsole. Guitar Hero od razu aż tak nie robi wrażenia, bo trzeba trochę poćwiczyć, żeby wyczuć gitarę. Trudno powiedzieć co masz za znajomych i jakie klimaty lubią. Ja po LANie (jeszcze jak nie miałam neta) to grywałam w Age of Empires czy w Heroesa 3 - to jest klasyka :D no ale też trzeba poświęcić odpowiednio dużo czasu i nie każdemu może się taka długa gra spodobać. Osobiście poleciłabym Ci Clash of Heroes - w trybie multiplayer toczymy po prostu szybkie, pojedyncze bitwy - co ciekawe, również w opcji 2 vs 2. A ze strzelanek moja propozycja to Unreal Tournament 3 :) Dobrą opcją mogą się też okazać jakieś wyścigi samochodowe (ot nawet stare, chociaż wciąż zabawne Lego Racers) albo może Sonic Generations? Jeśli lubią np. mangę, to powinny ich wciągnąć gierki typu stare dobre FX Fighter Turbo (coś jak Street Fighter, ale na PC). Naprawdę musisz sam wiedzieć, co wciągnie Twoich znajomych.

Z tego co wiem moi znajomi umawiają się na wspólne granie w League of Legends. Ale tego nie polecam, bo przy tym podobno... prawie każda sesja kończy się kłótnią xD

Udanej imprezy życzę i zdaj relację, co się sprawdziło :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...