PUMAzPILY 0 Napisano 1 Czerwiec 2004 Dlaczego mi nie działa bardzo przydatna na forach funkcja Skocz do -->np.Windows Pisze wybrany dział nie istnieje, skontaktuj się z adminem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 5 Czerwiec 2004 Wiem, niestety nie działa... Probowałem to naprawić zaraz na początku, ale nie udało się. Spróbuje jeszcze raz:!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 5 Czerwiec 2004 Wiem, niestety nie działa... Probowałem to naprawić zaraz na początku, ale nie udało się. Spróbuje jeszcze raz:!:...za jakieś pół roku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 5 Czerwiec 2004 Ja, naja, tja, doch, doch... W kalendarzu michaśkańskim za pół roku = jutro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 5 Czerwiec 2004 Aha michasiu > wszystkiego łifnego na trudnej drodze - wszak przecież ciężko będzie ci zmienić kalendarz chrześcijański na michaśkański... Ale próbujesz - i to się liczy. Cieszy mnie to, że zacząłeś od nawracania naszych drogich użytkowników... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel 0 Napisano 5 Czerwiec 2004 Czyżby zaczynała się wojna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 5 Czerwiec 2004 Czemu wojna :?: Ja jestem pokojowy człowiek, nie wiem jak michaś - podobno też... Nie wiem skąd takie skojarzenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 5 Czerwiec 2004 Ja, naja, tja, doch, doch... W kalendarzu michaśkańskim za pół roku = jutro... zmieniasz procedurę wprowadzania poprawek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 5 Czerwiec 2004 Nie rozumię pytania (śpię już, przepraszam)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 6 Czerwiec 2004 Nie rozumię pytania (śpię już, przepraszam)...Nie rozumięsz? Otóż - od powstania complusa poprawki (zasadnicze, nie mówię tutaj o grafice) były nanoszone w "trybie natychmiastowym", czyli na świętego nigdy... Fakt dokonania poprawki w ciagu 24 godzin oznaczałby odejście od tej tradycji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 6 Czerwiec 2004 Tak więc pozostajemy przy tradycji... Trzeba zachować choć namiastkę konserwatyzmu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 8 Czerwiec 2004 Wiem, niestety nie działa... Probowałem to naprawić zaraz na początku, ale nie udało się. Spróbuje jeszcze raz:!: Słabo Geo próbujesz a cierpliwość mi się kończy :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joyce 0 Napisano 8 Czerwiec 2004 Jak wy sie kochacie..łezka sie w oku kręci czytając te wasze wzajemne uprzejmości :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 8 Czerwiec 2004 Cierpliwości. Najpierw zmiana nazwy serwisu... potem będę zajmował się błędami... Joyce > Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 9 Czerwiec 2004 Cierpliwości. Najpierw zmiana nazwy serwisu... potem będę zajmował się błędami... Joyce > Na ppc??? Czy to znaczy ze adresy mailowe modków complusa też się zmienią?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 9 Czerwiec 2004 da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 9 Czerwiec 2004 Tak, zmienią się. Lista nowych adresów będzie wkrótce w dziale redakcja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 15 Czerwiec 2004 Pcc powstało to może zwróciłbyś Geo parę minut na ten problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 15 Czerwiec 2004 I jeszcze jedno - brak mi opcji posty od ostatniej wizyty. Jest jakaś szansa że ta opcja powstanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 15 Czerwiec 2004 Niestety, to że PCC powstało nie oznacza, że mam mniej pracy - wręcz przeciwnie... :cry: Wezmę się za to wszystko najszybciej, jak tylko będę mógł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PUMAzPILY 0 Napisano 16 Czerwiec 2004 Niestety, to że PCC powstało nie oznacza, że mam mniej pracy - wręcz przeciwnie... W to nie wątpie, ale masz chyba pomocników. :?: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 16 Czerwiec 2004 Nom, powiedzmy, że mam. Ale akurat teraz są takie prace, które niestety muszę wykonać sam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 23 Czerwiec 2004 Nom, powiedzmy, że mam. Ale akurat teraz są takie prace, które niestety muszę wykonać sam jak większość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 21 Lipiec 2004 Niestety, trzeba to zmienić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach