Tusia 0 Napisano 30 Styczeń 2012 Witam, pare dni temu skończył się ściągać Battlefield 3 bez problemów. Kiedy chcę ją włączyć przechodzi mi na Battlelog, żeby się zalogować. Na 100 % dobrze wpisuję, ale pisze, że nie mam jej kupionej. Buy BF3 to get access to Battlelog. Check the FAQ Pomoże ktoś? ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 30 Styczeń 2012 Hmm dziwna sprawa. Grę oczywiście ściągnięto z Origin tak? Najszybciej to by było napisać do supportu EA. Skąd klucz? Sklep EA, czy allegro? Jeżeli allegro to najbezpieczniej kupować tylko skany. Ja miałem kupiony jakiś inny do BFBC2 i po roku czasu nie wiadomo czego zablokowało mi klucz a EA na to, że kupiłem z nieautoryzowanego źródła ;/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 30 Styczeń 2012 Tusia, powiem Ci tak, jeśli kupiłaś na allegro klucz, to support EA Ci nie pomoże. Stwierdzą, że gra została zakupiona z lewego źródła i tyle w temacie. Jeśli jednak kupiłaś klucz na Origin to pisz do pomocy, coś tam zdziałają zapewne. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 30 Styczeń 2012 Tzn wiesz. Można kupić skany klucza - wtedy jest ok. Dostajesz plik .jpg i spoko. Ale jeżeli inne to już nieciekawie jest. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tusia 0 Napisano 30 Styczeń 2012 (edytowane) Klucz kupiłam w empiku. Pisałam przed chwila z nimi i dali mi nawet klucz nowy i powiedzieli, że można grac w gre jak się ma więcej niż 16 lat , musiałam założyć nowe konto Origin i ściągnąc jeszcze raz gre, ale dalej nie działa ;/ Edytowane 30 Styczeń 2012 przez Tusia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 30 Styczeń 2012 Hmm, może zrób zrzut ekranu i pokaż jak to wygląda. Oczywiście okno Origin i ten błąd przy uruchamianiu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 30 Styczeń 2012 Ten sam błąd? Datę urodzenia zmieniłaś żeby było więcej niż te 16 lat prawda? Może głupie pytanie, ale czasami zapomina się o najprostszej rzeczy i sprawia później ona problem. Ale tak jak mówi siwy - pokaż screena 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tusia 0 Napisano 31 Styczeń 2012 Sticky, bo wcześniej zaznaczyłam 14 lat, a potem jak napisałam do nich to kazali zrobić nowe konto,dałam wiek 17 i dodali gre. http://imageshack.us/f/820/battlelogs.png/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 31 Styczeń 2012 Konto oczywiście na innego maila dałaś niż wcześniej? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tusia 0 Napisano 31 Styczeń 2012 tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 31 Styczeń 2012 A jaką konkretnie datę podałaś przy rejestracji nowego konta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tusia 0 Napisano 31 Styczeń 2012 14.01.1995 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 31 Styczeń 2012 Kurcze no to dziwne, bo powinno złapać już. Napisz jeszcze raz do EA i powiedz, że problem nadal występuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tusia 0 Napisano 31 Styczeń 2012 Napisałam i już działa, dzięki ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sticky 17 Napisano 31 Styczeń 2012 Co było problemem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach