tracer10 0 Zgłoś Napisano 2 Sierpień 2011 Witam. Nie wiem czy w dobrym dziale piszę , jak w złym to proszę nie krzyczeć. Otóż mam problem z otwarciem strony [ nie otwiera się wcale ] na której zablokowano mi IP . Ponieważ jestem laikiem zasięgnąłem opinii znajomego [ podobno znawcę ] i ten polecił mi zainstalować FreeVPN i że niby to zadziała. Oczywiście nie zadziałało a za to nie mogę wejść w ogóle na tę stronę . Dodam , że rano mogłem wejść na stronę główną a miałem zablokowane forum . Teraz na stronę główną wejdę tylko przez bramkę proxy , a normalnie nie da rady. Proszę poradzić co się stało. Z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soczysta 0 Zgłoś Napisano 4 Styczeń 2013 My hide ip zainstaluj i powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cha_os 0 Zgłoś Napisano 14 Październik 2013 W takich przypadkach polecam zainstalować BartVPN ( http://bartvpn.com/ ). Programik jest świetnym rozwiązaniem przede wszystkim dla użytkowników łączących się z Polski - w bazie serwerów BartVPN jest polski serwer (zlokalizowany w Łodzi), dzięki czemu polski użytkownik serfuje po sieci bez żadnych spadków prędkości połączenia. Witam. Nie wiem czy w dobrym dziale piszę , jak w złym to proszę nie krzyczeć. Otóż mam problem z otwarciem strony [ nie otwiera się wcale ] na której zablokowano mi IP . Ponieważ jestem laikiem zasięgnąłem opinii znajomego [ podobno znawcę ] i ten polecił mi zainstalować FreeVPN i że niby to zadziała. Oczywiście nie zadziałało a za to nie mogę wejść w ogóle na tę stronę . Dodam , że rano mogłem wejść na stronę główną a miałem zablokowane forum . Teraz na stronę główną wejdę tylko przez bramkę proxy , a normalnie nie da rady. Proszę poradzić co się stało. Z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karpaj 0 Zgłoś Napisano 30 Lipiec 2015 BartVPN również polecam. Prędkość jest równie dobra i daje rade, nie powinno być problemów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Schneider44 0 Zgłoś Napisano 1 Sierpień 2015 Gdzie znaleźć to BART VPN? (Wybacz pytanie, ale jestem kompletnie zielony...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarkis 1 Zgłoś Napisano 31 Sierpień 2015 BART VPN kosztuje 9$ miesięcznie w najtańszej opcji. Sprawdź sobie http://www.cyberghostvpn.com/ jest za darmo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mulozo 0 Zgłoś Napisano 26 Listopad 2015 I co zadziałało Tobie po zainstalowaniu Bart VPN? A nie mozęsz w Routerze zmienić sobie IP? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sosna2 0 Zgłoś Napisano 27 Luty 2016 A poco instalować VPNA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
locker 0 Zgłoś Napisano 1 Marzec 2016 usun ciasteczka (cookies) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jozof 0 Zgłoś Napisano 27 Kwiecień 2016 Również nie mam pojęcia, po co je instalować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jenniferhudson 0 Zgłoś Napisano 26 Sierpień 2016 Bart VPN lub PureVPN oba są dobre i najtańsze opcje . Sprawdź sam , aby uzyskać więcej informacji https://www.purevpn.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach