tomaj6151 0 Napisano 6 Czerwiec 2011 Czesc, mam problem z tą grą, a raczej ze sterowaniem, gdy konczy się filmik na początku gry jestem tą postacią z 2 mieczami, ale nie wiem czym sie poruszac, bic itp. (Pokazuje, ze mam klikną 2 albo 3 ale gdy klikam nic sie nie dzieje) Prosze pomóżcie mi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaj6151 0 Napisano 7 Czerwiec 2011 UP! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 8 Czerwiec 2011 A na czym grasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaj6151 0 Napisano 8 Czerwiec 2011 A jak sie nazywa dział? PC... Jak bym na czym innym grał to bym gdzie indziej napisał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siwyAK 12 Napisano 8 Czerwiec 2011 Chodziło mi o pada lub klawiaturę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomTom 10 Napisano 8 Czerwiec 2011 PC nie jest tylko jeden... Podaj podzespoły tego PC. Patch zainstalowany? W której sekcji na klawiaturze naciskasz te '2' i '3' w numerycznej czy alfanumerycznej? Na numerycznej często nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaj6151 0 Napisano 9 Czerwiec 2011 siwyAK, to przepraszam Cie bardzo Gram na klawiaturze TomTom, wszystko mam zainstalowane, a gdy każe klikać 2,3 to naciskam na obydwóch i nic nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaj6151 0 Napisano 11 Czerwiec 2011 UP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach