bull97 0 Napisano 31 Sierpień 2010 Mam problem z gta eflc po uruchomieniu gry wciskam w the lost and damned start wtedy wyskakuje mi taki error jak poniżej 2. A w the ballad of gay tony wyskakuje mi ten pierwszy error. Bardzo proszę o pomoc. Mam orginalną grę. Moje parametry to: Procesor-Intel Core i5 750 2.66 GHZ Kara graficzna-Nvidia GeForce GTS 250 1Gb system operacyjny-Windows 7 home premium pamięć ram-4Gb Zainstalowałem też nowe sterowniki do karty graficznej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 31 Sierpień 2010 A jakie to sterowniki zainstalowałeś? Te - http://www.nvidia.pl/object/win7-winvista-32bit-258.96-whql-driver-pl.html (x86 czy x64)? Robiłeś test - Windows Experience Index? Prawym na Moim Komputerze -> Właściwości... Jeżeli wykaże niską notę za grafikę to oznacza, że jest coś nie halo z kartą / sterownikami... Jaki zasilacz i płyta główna? Co masz włączone w tle? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bull97 0 Napisano 1 Wrzesień 2010 (edytowane) Płyta główna: Asus P7P55-M Zasilacz: ATX 405W Mam włączone daemon tools, iple, ares, bit cometa, antywirusa. I z tej stonki co podałeś to ściągałem z niej sterowniki, a i to jest x86 Edytowane 1 Wrzesień 2010 przez bull97 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 1 Wrzesień 2010 Czyli masz system x86 i nie ma problemu z testami Windows Experience? Powyłączaj wszystko oprócz antywirusa... Zasilacz ma jakąś markę i model? Bo pachnie mi jakimś mocno problematycznym no-name... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach