Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
biurowiecki120

Laptopy z nadrukami

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że to całkiem dobry pomysł producentów. Przecież laptopy kupują ludzie wrażliwi stylistycznie i na pewno się ucieszą jak będą mieli możliwość zdecydowania o wyglądzie swojego sprzętu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie bardzo fajne. Szkoda tylko, że nie mogą nadrukować mojego własnego projektu, a mają ograniczoną ilość.

Edytowane przez laskasub

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie same nadruki to nic wielkiego. W dzisiejszych czasach powinny być większe możliwości personalizacji sprzętu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też tak myślę, że powinien być taki wybór jak przy kupnie samochodu, chodzi mi o ilość opcji. Przecież nie jest to takie trudne zrobić kilka kolorów więcej i jakieś różne rodzaje wykończeń obudowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak ale pomyśl sobie jakie wielkie linie montażowe mają koncerny samochodowe i ile kosztuje samochód. Myślę, że jakbyśmy chcieli wprowadzić coś podobnego z laptopami to ich cena by znacznie wzrosła. Nie mówiąc już o czasie oczekiwania na swój egzemplarz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak komuś się nie podoba wygląd to może sobie coś na niego nakleić, naklejki na allegro dostępne są za kilka złotych ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to warto może w takie nadruki zainwestować, tak samo jak w koszulki czy inną odzież z logo własnej firmy.

Takie laptopy mogą się bardzo ciekawie prezentować od strony klienta.

Polecam sprawdzić sobie co oni http://www.haftynadruki.pl/ maja wam do zaoferowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja raczej nie przywiązuję wagi do wyglądu dla mnie liczy sie co mój komp ma w środku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nadruki to świetna sprawa, zawsze to jakieś upiększenie danego przedmiotu. Ja jednak najczęściej decyduje się na nadruki na koszulkach, bo według mnie wyglądają świetnie. Najczęściej korzystam wtedy z usług https://www.haftynadruki.pl/ bo jeszcze nigdy się nie zawiodłem i efekt robił duże wrażenie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kwestia gustu, bo dla mnie osobiście nadruki są zbędne, w zupełności wystarczy mi zwykłe logo producenta na obudowie bez zbędnych dodatków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chcesz na swój oryginalny sposób spersonalizować laptopa to czemu nie, tego typu nadruki czy naklejki można też stosunkowo łatwo usunąć z obudowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja wiem... Jako zysk raczej nie, może bardziej jako prezent. Ale z drugiej strony w dzisiejszych czasach zakup laptopa na prezent to też kiepska decyzja.

Swgo czasu zastanawiałem się czy nie kupić młodemu - fanowi Star Wars takiej Yogi https://www.sferis.pl/prom/lenovo-yoga-910-13ikb-star-wars-1854 stylizowanej na star wars..Ale po pierwsze dosyć drogo, po drugie - zintegrowana grafika w laptopie za 4500 zł? unsure.png

Jakaś tam personalizacja jest ok, w etui na smartfony się to przyjmuje, w laptopach też powinno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się, tym bardziej jeżeli zależy nam jedynie na tymczasowej personalizacji laptopa po czym zmieniamy nadruk, wówczas taki szablon ma sens. Jeden który pozostanie na stałe już raczej moim zdaniem odpada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...