Eva Unit 002 0 Napisano 7 Lipiec 2016 Ja korzystam obecnie z darmowej Aviry, ale zastanawiam się czy nie doinstalować SecureAPlus http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/antyspyware/SecureAPlus.html jako dodatkowe zabezpieczenie. Czytałem dość pozytywne opinie o SAP jednak nie jestem do końca przekonany. Czy ktoś tu testował ten program i może się wypowiedzieć nt. jego skuteczności? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ridan 0 Napisano 9 Wrzesień 2016 Nie jestem przekonany do darmowych, więc nic Ci z nich nie polecę. Działałem kiedyś na darmowych, oczywiście, chyba jak każdy, ale po tym jak mi padł system przez Trojana i ledwo udało się dane odzyskać to już podziękuję jednak... Teraz mam G DATA, w klucz-system dałem niecałą stówkę za dwa lata licencji. Jak się przeliczy na 24 miesiące to bardzo opłacalna sprawa i ma się pewność, że zatrzyma syfki chcące zaprzątnąć spokój ma moim lapciu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hansolo 0 Napisano 19 Czerwiec 2017 Gdata to aktualnie chyba najlepsza opcja antywirsowa, ja się na tego antywirusa zdecydowłem bo sam jestem sobie szefem i przez mój kompter wszystkie maile przechodzą, pliki dla klientów dodatkowa ochrona się zawsze przyda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
papaja 0 Napisano 29 Czerwiec 2017 Comodo Internet Security Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DK2591 0 Napisano 26 Czerwiec 2018 A czy teraz aktualny bezpł. antywirus ktoś może polecić ? pozdrawiam helpik24.pl - sklep medyczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leon_81 1 Napisano 28 Czerwiec 2018 Wielkie dzięki za ciekawe porady w tym temacie! Myślę, że z całą pewnością przyda mi się to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NIkolnet_pl 0 Napisano 27 Listopad 2018 (edytowane) Na początek warto skorzystać z darmowego miesiąca od Avasta, a potem rozejrzeć się za jakimś darmowym antywirusem lub też takim, który oferuje pewien czas próbny i sprawdzić jak działa na naszym laptopie lub komputerze a dopiero potem wybrac jego pełną wersję. Edytowane 27 Listopad 2018 przez NIkolnet_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olgr3 0 Napisano 18 Grudzień 2018 Ja od roku mam podstawową wersję darmowego Avasta i póki co jest wszystko ok ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamienMilowy 0 Napisano 6 Styczeń 2019 Ja całe życie używam bezpłatnych antywirusów i zawsze fajnie działają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antekdow 0 Napisano 27 Wrzesień 2019 hejka hejka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alren 0 Napisano 29 Wrzesień 2019 Bezpłatne to znaczy, że dziurawe pewnie i przepuszcza mnóstwo wirusów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filmy.linuxf 0 Napisano 1 Luty 2020 Kaspersky free jest nawet OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach