Art3k 0 Napisano 24 Kwiecień 2014 No ja tam polecam Heartstone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martain 0 Napisano 4 Maj 2014 Zbliża się Risen 3 i tu chyba warto polecić Oczywiście Risen 3 W międzyczasie można zagrać w modyfikacje Złote Wrota do Gothica 2, bo już 10 maja jest premiera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid022 0 Napisano 5 Maj 2014 Zbliża się też premiera Farming Giant 2014 Gold, zajebi*ty sumulator , według mnie najlepszy z dostępnych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
junkol 0 Napisano 21 Maj 2014 Wolfenstein: The New Order to polecam każdemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kukus 0 Napisano 23 Maj 2014 Kto jeszcze nie próbował niec pogra w Heartstone, gierka naprawdę wciąga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sasayaku4 0 Napisano 24 Maj 2014 (edytowane) Ja grałem swego czasu w serie Assasins Cred http://alanex-radom.pl/ Edytowane 22 Czerwiec 2015 przez sasayaku4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lwvtutor 0 Napisano 26 Maj 2014 Dragon age wymiata! Ewentualnie dungeon sidge! ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barian 0 Napisano 1 Czerwiec 2014 Watch dogs jeśli jeszcze nie grałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarekdwd 0 Napisano 2 Czerwiec 2014 (edytowane) również polecam Watch dogs wspaniała gierka Edytowane 2 Czerwiec 2014 przez jarekdwd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woJOOO 0 Napisano 4 Czerwiec 2014 Osobiście polecam Wildstar, naprawę dobre MMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
urek88 0 Napisano 5 Czerwiec 2014 Od wczoraj jest darmowe Sniper Elite chyba do 19 wiec można sobie wypróbować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macieko 0 Napisano 11 Czerwiec 2014 Po zapowiedzi Wiedźmina 3 to już żadna gra nie jest interesująca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karnakarx 0 Napisano 23 Czerwiec 2014 Ostatnio grałam w Wiedźmin 2 i jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
upic 0 Napisano 23 Czerwiec 2014 No cóz ostatni był jakiś wyciek co do materaiałow Wiedzmin 3, gra już podobno działa, a oni czekają rok na premierę, dziwne.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziaden 0 Napisano 24 Czerwiec 2014 Dla mnie ciekawą grą jest Murdered: Śledztwo zza grobu pomimo słabych recenzji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrad2g 0 Napisano 24 Czerwiec 2014 Tylko i wyłącznie FIFA!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mareksky 0 Napisano 24 Czerwiec 2014 za piłką jakaś nie przepadam ale FIFA na dwóch graczy naprawdę wciąga na długie godziny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senny87 0 Napisano 25 Czerwiec 2014 Kultowe już Dragon Age. Warto przypomnieć sobie 2 wcześniejsze części zanim otrzymamy 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreklo 0 Napisano 9 Lipiec 2014 League of Legends Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xerdis 0 Napisano 20 Lipiec 2014 a ja dota 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebaa119 0 Napisano 2 Sierpień 2014 polecam minecraft a tu film opisujący jeden fajny serwer https://www.youtube.com/watch?v=sQxj7QuqwNY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hania871 0 Napisano 7 Sierpień 2014 Jak ktoś lubi troche pogłówkować to klasyczne sudoku, czy mahjong jest bardzo fajnym rozwiązaniem. ostatnio odkryłam nową gierkę: http://www.bigbangplay.com/pl/games/2048/. I już tez pomału się w nią wdrażam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiher 0 Napisano 12 Sierpień 2014 Kurde jeszcze nie grałem w minecrafta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
woodkor 0 Napisano 13 Sierpień 2014 mogę polecić herose online, bardzo fajne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
urtel 0 Napisano 14 Sierpień 2014 ja polecam wot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach