zergash 0 Napisano 1 Czerwiec 2010 Witam wszystkich bardzo serdecznie jest to mój pierwszy post na tym forum poniewaz potrzebuje pomocy... Mam zamiar zlozyc komputer od zera i nie orientuje sie w dzisiejszych kartach prockach itp. Mozecie powiedziec mi co tak mniejwiecej polecacie jak zlozyc kompa zeby to wszystko dzialalo w miarre plynie bo moj 7 letni komputer choc wciaz upgradowany jest juz o d.... rozbic. z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trileptal 0 Napisano 9 Czerwiec 2010 Zobacz na Biblioteka konfiguracji zestawów komputerowych. Ludzie sładają komptery i wymieniają co kto ma kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biurowiecki120 0 Napisano 23 Czerwiec 2010 Bardzo przydatna stronka. Oczywiście możesz sam poeksperymentować, byś się trochę nauczył, ale jak wolisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anoda 0 Napisano 25 Czerwiec 2010 Możliwe, że uda ci się w takiej cenie złożyć dobry komp, ale ja by raczej wydał więcej. Bo sam wiesz technika idzie do przody i programy coraz więcej wymagają, szczególnie gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ujmnhy 0 Napisano 26 Czerwiec 2010 Hej jak człowiek chce wydać tyle to nie namawiajcie go na więcej. Za taką cenę też możesz kupić sprzęt który pociągnie nowe gry ale oczywiście na niskich detalach, więc się nie przejmuj się i szukaj dobrych konfiguracji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 6 Lipiec 2010 Jak rozumiem sama jednostka centralna? Przykładowa konfiguracja w tej kwocie: Procesor: AMD ATHLON II X4 635 2.9GHZ AM3 BOX - ok 420 zł Płyta główna: ASUS M4A77TD PRO - ok 350 zł Pamięć RAM: KINGSTON DDR3 2GB PC1333Mhz CL9 - ok 210 zł Karta graficzna: ATI Radeon 5670 HIS 512MB - ok 420 zł Dysk twardy: Hitachi 7K1000.C 500GB 16MB Cache SATAII - ok 175 zł Nagrywarka DVD: LG GH22NS50 - ok 100 zł Obudowa: Midi ATX - ok 100 zł Zasilacz: BeQuiet Pure Power 430W - ok 200 zł RAZEM: 1975 zł Drugą kostkę RAMu dokupisz jak budżet na to pozwoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trileptal 0 Napisano 21 Wrzesień 2010 Dawno mnie nie było ;-D. Co do strony wiadomo że przydatna. Kolega tak składał komp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amazon 0 Napisano 23 Wrzesień 2010 I jak dobry komp złożył? Skopiował tam od kogoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ildefons 0 Napisano 22 Październik 2010 A monitor w to wliczasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach