Dacik 0 Napisano 14 Czerwiec 2005 Ja chce tak. CM5PL, FM 2006PL no i Need For Speed: Most Wanted... ech... nie moge sie doczekac! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 14 Czerwiec 2005 Ja chce tak. CM5PL, FM 2006PL no i Need For Speed: Most Wanted... ech... nie moge sie doczekac! Ja tam sie ciesze ze juz GTA: SA sie pojawilo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 14 Czerwiec 2005 O.... zapomniałem o tym... ale nie mam <jeny, jak beczy> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 14 Czerwiec 2005 to se kup Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 14 Czerwiec 2005 heh... dobrze, skoro chcesz mi ofiarować niezbędną kwotę (z pewnością wysokości 120 PLN) to zaraz, kiedy ją od Ciebie otrzymam lecem-pendzem do sklepu i kupuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 14 Czerwiec 2005 GTA: SA musimy zrecenzować. Chętnie bym w to sobie zagrał, ale: - poprosze o komputer - no i o grę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 14 Czerwiec 2005 Jak mnie ktoś ładnie poprosi to może cusik naskrobie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 15 Czerwiec 2005 no... ale kto byłby na tyle ekhm, żeby ładnie prosić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 15 Czerwiec 2005 No właśnie, kto :?: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 15 Czerwiec 2005 Proponuję po raz kolejny nawiązać współpracę z Cenegą . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 15 Czerwiec 2005 Póki co, nie mamy im co pokazać... Do pracy rodacy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 15 Czerwiec 2005 Boże... PRL wraca! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 15 Czerwiec 2005 Hehe... Dacik będzie indoktrynowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 15 Czerwiec 2005 Brakuje chyba tylko/aż odwiedzin :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 15 Czerwiec 2005 No tak... jak zwykle ja... "Nie chcem, ale muszem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 16 Czerwiec 2005 Proponuję powrócić do tematu bazowego. W sobotę odbędzie się premiera gry Medal of Honor: Wojna w Europie. Impreza, w trakcie której odbędzie się premiera gry, rozpocznie się o godzinie 10:00 w Forcie Czerniakowskim w Warszawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 16 Czerwiec 2005 No więc co nowego ciekawego ma wyjść w Forcie Czerniakowskim? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 18 Czerwiec 2005 No MoH: Wojna w Europie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sammy-s 0 Napisano 18 Czerwiec 2005 Wojna w Europie rozpocznie się w Forice Czerniakowskim. Dobrze wiedzieć . A na jakie platformy to wychodzi (chyba nie na PC, bo bym coś wiedział) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 18 Czerwiec 2005 Niestety nie, ukaże się na PS2, Xboxa i GameCube. Z resztą zapraszam do lektury zapowiedzi (http://pccentre.pl/Article1923.htm) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 23 Czerwiec 2005 buuu... a mogłoby na pc wyjść... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 23 Czerwiec 2005 Co to za moda, żeby wydawać grę na konsole, a na PCeta nie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dacik 0 Napisano 24 Czerwiec 2005 "Kasa misiu, kasa"... jak inaczej taka Playstation może rywalizować z PC'tem jeśli będą wydawali te same gry na obu platformach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek_dade 2 Napisano 24 Czerwiec 2005 Kasa kasą, ale wiadomo PC to PC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 24 Czerwiec 2005 Niestety, wydawanie (niektórych) gier na PC dla większości producentów jest już nieopłacalne. Najlepiej widać to na przykładzie Japonii - zdecydowanie przeważają tam tytuły przeznaczone na platformy konsolowe. Podobnie zaczyna dziać się w USA, a także w Europie... Zawsze chodzi o pieniądze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach