Daniel 0 Napisano 23 Maj 2004 Miło by było urządzić małą galerie pulpitów userów forum Com+. Może ktoś się przyłączy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
srekal34 0 Napisano 23 Maj 2004 ikonek nie pokażę....co mam się chcwalić co mam na dysku :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mac 0 Napisano 23 Maj 2004 Hehe, właśnie powiedziałem o konkursie kumplowi. Teraz wam szczeny poopadają. I chce zauważyć, że większość rzeczy robił w tym samemu... zresztą zobaczycie :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sharak 0 Napisano 23 Maj 2004 To jest screen mojego starego pulpitu. System: Gentoo GNU/Linux, Gnome 2.6.0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sharak 0 Napisano 23 Maj 2004 A tutaj screeny nowego desktopu. System: Gentoo GNU/Linux, Gnome 2.6.0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 24 Maj 2004 Uwaga! Uwaga! Przedstawiam najbardziej klasyczny i standardowy (znaczy się mój) pulpit z Windozy 98!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 24 Maj 2004 Sammy: genialna tapeta, stwarza wrażenie przytulnej głębii :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 28 Maj 2004 to ktory jest najfajniejszy? Imac.......:-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Sammy-s 0 Napisano 16 Czerwiec 2004 Doinstalowalem xp na trzecim dysku - moj pulpit pod xp wyglada na razie tak :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
filipk 0 Napisano 11 Lipiec 2004 Moje EDIT: Czemu mi nie działa (( EDIT 2: Już działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michasiek 0 Napisano 11 Lipiec 2004 "one of the best player in the world" - troche nie po angielsku ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tomek2004 0 Napisano 18 Lipiec 2004 Czy koś wie w jakim programie robi się screny :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kornel 0 Napisano 18 Lipiec 2004 Czy koś wie w jakim programie robi się screny :?: :?: w klawiszu Print Screen na klwaiaturze..... czy o to ci chodzilo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
tomek2004 0 Napisano 19 Lipiec 2004 Sam niewiem czy mnie dobrze zrozumiałeś chodziło mi o to że niewiem jak zrobić zdjęcie pulpitu :oops: Czy to się robi w jakimś programie :?: :?: Klikam ten klawisz i nic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Daniel 0 Napisano 19 Lipiec 2004 Kiedy zawartość Twojego pulpitu znajdzie sie w schowku (po wciśnięciu Print Screen), następnie należy uruchomić dowolny program graficzny, np. Paint'a i wkleić zawartość schowka używając polecenia wklej, bądź skrótu klawiaturowego CTRL+V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PUMAzPILY 0 Napisano 22 Lipiec 2004 Czy koś wie w jakim programie robi się screny :?: :?: Chyba wie bo robią :wink: http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.ph...ighlight=snagit http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.ph...ighlight=snagit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Locorooco 0 Napisano 29 Wrzesień 2012 Po ciężkiej pracy, w końcu dokopałem się. Może by tak odświeżyć temat ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi