Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Fenris

Antywirusy

Rekomendowane odpowiedzi

wiadmo ze jest kilka produktów jednej firmy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

No dobra za niecałe 2 tyg. kończy mi się licencja na KISa i wypadało by pomyśleć nad jakąś aktualizacją. W sumie zostanie przy Kasperskim mi nie przeszkadza, ale może macie jakieś ciekawe propozycje. Mile widziane testy + opinie. :)

Edytowane przez TomTom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponowałbym standardzik - spróbowanie z G Datą, ESET Smart Security 4, Pandą Global Protection 2009, Norton 360 3 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak poczekasz jeszcze troche to zaraz pojawi się Panda 2010. a G DATA sobie odpuść chyba że masz rakiete zamiast komputera :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego niby ma czekać na Pandę, a odpuścić G datę? Panda 2010 już jest, w angielskiej wersji. Brokk, testowałeś chociaż jakiś produkt G daty. Bo ja nie przypominam sobie, żeby mi Gdata specjalnie zamulała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już wybrałem Nortona Internet security ,kupiłem wersje na 3 stanowiska, G-data słabo na 1 komputerze chodził, do Pandy mam uraz z przednich wersji,a ESET ma słabego firewalla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mojej zony siostra ma go na lapku. jak zaczyna skanowac to mozna zrobic sobie przerwe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wejdżcie na www.test-lab.pl i przetestujcie za darmow przez miesiąc nową pandę 2010, piszcie opinie zobaczymy jak wypadnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...