Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Xardas

Tomb Raider: Underworld

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam ;) Po pierwsze - czemu nie ma dźwięku? :P A tak na serio to gameplay (za) bardzo przypomina mi Prince of Persia. Next - baaardzo nierealistyczne skoki podczas walki. Next - Pani archeolog skacze, biega z dwoma pistoletami maszynowymi na plecach (gdzie sie podział realizm?).

Na plus - grafika i animacje.

P.S. Wolę Alyx od Lary ;)

P.S. 2 - I tak zagram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dźwięku nie ma - nie mam pytań. Udajesz tylko czy co...?

z PoPem zarąbałeś :D TR NIC NIC NIC się nie zmienił, a że TR jest juz od wieeeeeluuu lat, to PoP przypomina TR. Poza tym PoP ssie : )

Chcesz realizmu w TR? :D :D :D bka ;e

animacje są ciulowe, aby to poprawili, a grafika wyglada jak z trl podkrecony, ledwo.

ps ja tez zagram ale jestem zlej mysli

pozdrawiam ;e

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiadomo już coś o wymaganiach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PoP Przypomina TR, buhahahahaha. TR pod względem akrobatyki nie dorasta do PoP'a, a pierwsza gra przypominająca pop'a wyszła troche długo po nim ;]

A poza tym łądne, może pogram i zobacze czy fajne toto ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PoP to zupelnie inna gra niz tr - w dodatku nie umywajaca sie i zdeka ssaca ;]

poza tym panie geniuszu O.o tr to nie akrobatyka jeno zagadki - choc crystalsi ida w zlym kierunku - wlasnie akrobatyki ;/ Pogralbys w Classics tr to bys wiedzial co to jest Tomb Raider - dlatego tez jak demo (o ile wyjdzie) nie pokaze czegos cholernie skomplikowanego i trudnego to mysle nad bojkotem fulla ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Clasyczne TR też są średnie ;) Rozumiem - dawne czasy, ale to nudne jest ;] Jakieś niezupełnie fajne zagadki ;] Ogólnie do serii TR nic nie mam ale nie podnieca mnie zbytnio ;] Za to PoP ma klase, fabułę, świat i gameplay ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Clasyczne TR też są średnie ;) Rozumiem - dawne czasy, ale to nudne jest ;] Jakieś niezupełnie fajne zagadki ;] Ogólnie do serii TR nic nie mam ale nie podnieca mnie zbytnio ;] Za to PoP ma klase, fabułę, świat i gameplay ;]

Z tego co mi wiadomo twórcy TRU chcą wrócić do korzeni (tj. walki z dzikimi bestiami) i ogólnie zrobić remake pierwszego TR z 1996 (bodaj) roku, w którego zapewne nie grałeś ;)

Pierwszy PoP pojawił się wcześniej, przed 1990 rokiem (chyba w 1989 - jeśli mnie pamięć nie myli) była to dwuwymiarowa platformówka, popularna na pionierskich wówczas w Polsce lekcjach informatyki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, to wiem ;] A w 1 tr nie grałem, lecz grałem w 4 i 5 troche a 3 prawie całą przeszedłem ;) A z tego co wiem to remakiem pierwszego TR jest Anniversary ale być może coś mis ię pokręciło :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

remake tylko z tytułu... tr:rocznica to tak naprawde zupelnie inna gra - jedynie fabula, klimat, lokacje zostaly takie same. W sensie lokacje tylko z nazwy... gameplay zupelnie inny co nie znaczy ze zly - jest oldschoolowy co sie chwali ;) tra na pewno lepsze od legendy :)

Poza tym jak mozesz ze klasyczne tr sa srednie jak wolisz bezmozgie (ale finezyjne) nawalanki od kombinowania?

poza tym najlepszym trem jest dwojka panie i panowie - jedna z lepszych gier ;> z gatunku i w ogole ;]]]

genialne rendery:

http://www.lara.skleporion.net/tr8/pix/rnd017.jpg

http://www.lara.skleporion.net/tr8/pix/rnd018.jpg

http://www.lara.skleporion.net/tr8/pix/rnd015.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...