Jawtek 1 Napisano 8 Sierpień 2008 Jak w temacie. Wszystko co związane z rozpoczętymi dziś Igrzyskami. Czy wg. Was Chiny to dobre miejsce na Olimpiadę, czy społeczność międzynarodowa dobrze zrobiła nie bojkotując Igrzysk, jak podobała Wam się ceremonia otwarcia oraz jakie mamy szanse na medale Zapraszam do dyskusji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Xardas 0 Napisano 9 Sierpień 2008 Booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooring. Najnudniejsza impreza sportowa. Nic nie będę oglądał poza siatkówką ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 9 Sierpień 2008 Najnudniejsza impreza sportowa. Nic nie będę oglądał poza siatkówką ;]Ja będę pewnie oglądał większość, na co mi czas pozwoli. A najbardziej czekam na piłkę ręczną... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 20 Sierpień 2008 Sportowy dołek... Porażki w ćwierćfinale zarówno siatkarzy jak i szczypiornistów na IO, no i jeszcze w nogę przegrali, ale to towarzysko więc co to kogo obchodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 25 Sierpień 2008 Zakończyliśmy z 10 medalami. Nie tak źle ale moglibyśmy być w pierwszej piątce takich klasyfikacji. Jako 36 milionowy kraj, nawet nie kładąc żadnego szczególnego nacisku na sport mamy wiele talentów jak choćby kulomiot Majewski. Do tego dochodzą panowie działacze, którzy (po libacjach alkoholowych) baaaaaardzo dbają o naszych sportowców. A kogo obchodzi, że czasem poleżą sobie na trawniku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 25 Sierpień 2008 Status quo względem igrzysk ateńskich (10 medali). Jednak ja również uważam, że dorobek Polaków powinien się prezentować nieco bardziej okazale. By się jednak tak stało, trzeba poczynić szereg zmian - zarówno presonalnych jak i organizacyjnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi