Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
juri16

Neostrada czy Orange Freedom

Rekomendowane odpowiedzi

Witam co jest lepsze Neostrada czy Orange Freedom?? Neostrada ma zmienne ip( nie wiem jak Orange Freedom) ale podobno czesto bywa ze nie ma takiej predkosci jaka powinna byc w umowie.I z tego co wiem to zeby miec neostrade to trzeba posiadac takze w tp telefon stacjonarny. Prosze o napisane zalet i wad oraz ktore lepsze pod wzgledem jakosci i ceny. Mieszkam w Białymstoku. Znalazłem także dosyc ciekawa siec lokalna oto link http://cybertech.pl/

Edytowane przez juri16

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam co jest lepsze Neostrada czy Orange Freedom??
Niestety z OF styczności jeszcze nie miałem.

Neostrada ma zmienne ip ale podobno czesto bywa ze nie ma takiej predkosci jaka powinna byc w umowie.
Bzdura! :)

I z tego co wiem to zeby miec neostrade to trzeba posiadac takze w tp telefon stacjonarny.
Już nie trzeba. Niemniej jest bodaj coś takiego jak opłata za utrzymanie łącza...

Jaka prędkość Cię interesuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tiaa...opłata za utrzymanie łącza...37.90zł. Już lepiej dopłacić do tych 50zł i mieć ileś tam minut na rozmowy stacjonarne. Zawsze to jakiś dodatkowy kontakt ze światem.

Choć nie wiem dlaczego neostrada? Nie era-stacjonarny, netia, czy coś innego na łączu TP? Wystarczy Ci wtedy abonament socjalny za 25zł. Oszczędność w skali roku duża.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...