LGK 0 Napisano 17 Czerwiec 2008 Święte słowa. Leo don't leave us ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 17 Czerwiec 2008 (edytowane) Było sobie Euro... Polska najsłabszą drużyną turnieju? ;( eh Polska grała bardzo defensywnie vide ustawienie 4-1-4-1 przy takim ustawienie to można grać jeśli porażka 1 czy 2 do zera gwarantuje awans a nie przy konieczności wygranej - to jeśli chodzi o mecz z Chorwacją a propo Leo wg mnie również powinien zostać i przede wszystkim dać szanse zagrać młodym piłkarzom, bo Krzynówkowi i spółce to dziękujemy Edytowane 17 Czerwiec 2008 przez AndrzejSnk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 18 Czerwiec 2008 "Roger Perejro" i "Artur Borubar" http://pl.youtube.com/watch?v=J1SzlNVOfoM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
LGK 0 Napisano 18 Czerwiec 2008 Widziałem to na żywo Łach nieziemski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 18 Czerwiec 2008 A to? Już w kontekście Euro 2012 http://pl.youtube.com/watch?v=OM0d2XKL-uw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 20 Czerwiec 2008 Kebaby wygrały z moimi faworytami... szkoda Chorwatów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 29 Czerwiec 2008 Bardzo się cieszę z wygranej Hiszpanii. Drużyna ta zasługiwała na zwycięstwo bez wątpienia - po prostu grała lepiej od Niemców. Zwyciężył finezyjny futbol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 30 Czerwiec 2008 Dla mnie Hiszpania była jednym z faworytów od samego początku mistrzostw. Drużyna ma bardzo silny, a co ważniejsze wyrównany skład. Wydaje się, że wygrali zasłużenie, choć sam początek meczu należał do Niemców. No to teraz czekamy na otwarcie za 4 lata w... I ta fotka dobra też Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
LGK 0 Napisano 30 Czerwiec 2008 Ja bym jednak wolał, żeby to Holandia wywalczyła tytuł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 1 Lipiec 2008 Woleć, to ja bym wolał Polskę... no ale cóż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 1 Lipiec 2008 Dla mnie Hiszpania była jednym z faworytów od samego początku mistrzostw. Drużyna ma bardzo silny, a co ważniejsze wyrównany skład. Wydaje się, że wygrali zasłużenie, choć sam początek meczu należał do Niemców. No to teraz czekamy na otwarcie za 4 lata w... Hiszpanie zasługiwali wkońcu aby zdobyć jakiś tytuł - za tyle lat dobrej pilki i odpadania w 1/4 finałów itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mathi13 23 Napisano 1 Lipiec 2008 Każdy by wolał swojego faworyta... Nie ma co w nim gadać. Zamknijmy temat. Euro 2008 się zakończyły to i temat chyba też Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 1 Lipiec 2008 A po co zamykać, może jeszcze komuś jakieś przemyślenia przyjdą po czasie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mathi13 23 Napisano 1 Lipiec 2008 Podsumowanie : Euro 2008 dla nowego selekcjonera i reprezentacji Polski wypadły słabo. Sądze dlatego, że dobranie kilku "dobrych" graczy nic nie daje jak reszta jest słabsza. Sądziłem, że Turcy pokażą na co ich stać wtedy jak wygrali z Czechami. Jednak Niemcy to od długiego czasu dobra reprezentacja. Holandia pokazała swój zmodernizowany skład. Rosja też pokazała na co stać oglądając te mecze. Ciekawe co będzie z reprezentacją Polski, która nie mogą odbudować. Benhakker przez to, że tak słabo wypadł prowadząc reprezentację Polski zaczyna rezygnować z trenowania naszych piłkarzy. Wg. mnie jest kilku piłkarzy w reprezentacji Polskiej, których bym zmienił. Hiszpania pokazała na euro kim jest. Czy wyrobimy z Euro 2012 to będzie ciekawe . Sądziłem, że Niemcy wygrają, ponieważ mieli dobrą formację Ale okazało się kto jest mistrzem. Takie mam myśli na temat Euro 2008. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi