Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Xardas

Mistrzostwa Europy Euro 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Święte słowa. Leo don't leave us ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Było sobie Euro...

Polska najsłabszą drużyną turnieju? ;(

eh Polska grała bardzo defensywnie vide ustawienie 4-1-4-1 ;) przy takim ustawienie to można grać jeśli porażka 1 czy 2 do zera gwarantuje awans a nie przy konieczności wygranej - to jeśli chodzi o mecz z Chorwacją

a propo Leo wg mnie również powinien zostać i przede wszystkim dać szanse zagrać młodym piłkarzom, bo Krzynówkowi i spółce to dziękujemy ;)

Edytowane przez AndrzejSnk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem to na żywo :) Łach nieziemski :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:( Kebaby wygrały z moimi faworytami... szkoda Chorwatów :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo się cieszę z wygranej Hiszpanii. Drużyna ta zasługiwała na zwycięstwo bez wątpienia - po prostu grała lepiej od Niemców. Zwyciężył finezyjny futbol :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie Hiszpania była jednym z faworytów od samego początku mistrzostw. Drużyna ma bardzo silny, a co ważniejsze wyrównany skład. Wydaje się, że wygrali zasłużenie, choć sam początek meczu należał do Niemców. No to teraz czekamy na otwarcie za 4 lata w... ;)

latach_Hiszpanie_znow_2649499.jpg

Mistrzowska_radosc_2649518.jpg

I ta fotka dobra też :P

Mistrzowska_radosc_2649522.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym jednak wolał, żeby to Holandia wywalczyła tytuł :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Woleć, to ja bym wolał Polskę... no ale cóż ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dla mnie Hiszpania była jednym z faworytów od samego początku mistrzostw. Drużyna ma bardzo silny, a co ważniejsze wyrównany skład. Wydaje się, że wygrali zasłużenie, choć sam początek meczu należał do Niemców. No to teraz czekamy na otwarcie za 4 lata w... ;)

Hiszpanie zasługiwali wkońcu aby zdobyć jakiś tytuł - za tyle lat dobrej pilki i odpadania w 1/4 finałów itp ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy by wolał swojego faworyta... Nie ma co w nim gadać. Zamknijmy temat. Euro 2008 się zakończyły to i temat chyba też :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A po co zamykać, może jeszcze komuś jakieś przemyślenia przyjdą po czasie... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podsumowanie : Euro 2008 dla nowego selekcjonera i reprezentacji Polski wypadły słabo. Sądze dlatego, że dobranie kilku "dobrych" graczy nic nie daje jak reszta jest słabsza. Sądziłem, że Turcy pokażą na co ich stać wtedy jak wygrali z Czechami. Jednak Niemcy to od długiego czasu dobra reprezentacja. Holandia pokazała swój zmodernizowany skład. Rosja też pokazała na co stać oglądając te mecze. Ciekawe co będzie z reprezentacją Polski, która nie mogą odbudować. Benhakker przez to, że tak słabo wypadł prowadząc reprezentację Polski zaczyna rezygnować z trenowania naszych piłkarzy. Wg. mnie jest kilku piłkarzy w reprezentacji Polskiej, których bym zmienił. Hiszpania pokazała na euro kim jest. Czy wyrobimy z Euro 2012 to będzie ciekawe :D . Sądziłem, że Niemcy wygrają, ponieważ mieli dobrą formację :) Ale okazało się kto jest mistrzem. Takie mam myśli na temat Euro 2008.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...