Xardas 0 Napisano 7 Czerwiec 2008 Założyłem osobny temat bo myślę, ze warto. Jakie są wasze opinie, przewidywania i nadzieję w związku z tą sportową imprezą. Jak oceniacie szanse Polaków, kto jest waszym faworytem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Xardas 0 Napisano 7 Czerwiec 2008 Plan na najbliższe dni: 7 czerwca, sobota Szwajcaria - Czechy (godz. 18.00) Portugalia - Turcja (20.45) 8 czerwca, niedziela Austria - Chorwacja (18.00) Niemcy - POLSKA (20.45) 9 czerwca, poniedziałek Rumunia - Francja (18.00) Holandia - Włochy (20.45) 10 czerwca, wtorek Hiszpania - Rosja (18.00) Grecja - Szwecja (20.45) 11 czerwca, środa Czechy - Portugalia (18.00) Szwajcaria - Turcja (20.45) 12 czerwca, czwartek Chorwacja - Niemcy (18.00) Austria - POLSKA (20.45) 13 czerwca, piątek Włochy - Rumunia (18.00) Holandia - Francja (20.45) 14 czerwca, sobota Szwecja - Hiszpania (18.00) Grecja - Rosja (20.45) 15 czerwca, niedziela Szwajcaria - Portugalia (20.45) Turcja - Czechy (20.45) 16 czerwca, poniedziałek Austria - Niemcy (20.45) POLSKA - Chorwacja (20.45) 17 czerwca, wtorek Francja - Włochy (20.45) Holandia - Rumunia (20.45) 18 czerwca, środa Grecja - Hiszpania (20.45) Rosja - Szwecja (20.45) Kluczowe pytanie. Jak przetrwać mistrzostwa, nie stracić dziewczyny i nie wylecieć z pracy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 7 Czerwiec 2008 Myślę, że naprawdę możemy liczyć przynajmniej na wyjście z grupy. Mamy najlepszą drużynę od kilku lat i najlepszego trenera od czasów... Kazimierza Górskiego? Damy radę POLSKA GOLA !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Xardas 0 Napisano 7 Czerwiec 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=NjTJRYMNuCM - GENIALNE video. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qdi 0 Napisano 8 Czerwiec 2008 I jak wrażenia po meczu z Niemcami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 9 Czerwiec 2008 Jak to jakie? Polak strzelił dla niemców 2 bramki, Kubica był 1 w niemickim bolidzie, wygrywamy wszędzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
LGK 0 Napisano 12 Czerwiec 2008 E tam... Jeśli o mnie chodzi to wiedziałem, że tak będzie Źle podeszli do tego meczu. Myśleli, że są super dobrzy, bo mają Leo i to się na nich zemściło... Fakt kiedyś tam pokonali Portugalię, ale czy wtedy trąbili na prawo i lewo, że nie ma innej opcji jak wygrana? ^^ Przydałoby im się trochę pokory, bo mają potencjał, ale chyba myśleli, że dzięki zagranicznemu szkoleniowcowi mają finał Euro w kieszeni :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 12 Czerwiec 2008 Mój komentarz odnośnie meczu: K*J !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 12 Czerwiec 2008 To jest po prostu niesłychane co ten sędzia wyprawiał !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
LGK 0 Napisano 12 Czerwiec 2008 Sprzedawczyk. Sprawa umilknie, bo Austria nie pozwoli sobie na taką kompromitacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 13 Czerwiec 2008 Jak dla mnie, to jest skandal na sprawę światową... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sorek 2 Napisano 13 Czerwiec 2008 Też byście się tak bulwersowali jakby to polakom zaliczył karnego przy identycznej sytuacji? Wątpie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
LGK 0 Napisano 13 Czerwiec 2008 Poraz pierwszy zgodzę się z naszym prezydentem... "Nie wierze w karne w 92 minucie meczu..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 13 Czerwiec 2008 Poraz pierwszy zgodzę się z naszym prezydentem... "Nie wierze w karne w 92 minucie meczu..." O, nie słyszałem tego - ale podsumowanie idealne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Xardas 0 Napisano 13 Czerwiec 2008 Na spokojnie stwierdzam, że sędzia 100% nie był przekupiony. Gdyby był przekupiony nie uznałby gola Rogera... (nawet, gdyby myślał, że gol padł prawidłowo). Ale już nie ma co roztrząsać, również uważam, że remis daje nam szansę. Ale pomyślmy inaczej - odpadamy z EURO w fazie grupowej i przegrywamy z Chorwatami, Niemcy remisują. Jesteśmy na ostatnim miejscu w grupie. Jako kibic wolałbym, aby Polska nie odpadła z ostatniego miejsca remisując i przegrywając dwa mecze. Wolałbym odpaść z 3 miejsca, wygrywając z gospodarzami turnieju. Wygrana z gospodarzami (nie ważne w jakim stylu, ważne że jest) to już coś i progress. Chyba. Poniedziałek zapowiada się naprawdę interesująco (z koleżanką urywamy się ze szkoły i na miasto smilies/bigsmile.gif) i 3mam kciuki za Polskę. Bo mimo kilku słabych zawodników (niektórzy grają żenująco... vide Jop. I tu nasuwa się kolejne cholernie ważne pytanie - KOGO postawić na obronie? Mamy za mało piłkarzy, heh. Bo nasi męczą się po przebiegnięciu całej długości boiska) zasługujemy na coś więcej smilies/wink.gif Swoją drogą w najlepszym przypadku szykuje się niesamowita kumulacja - POLSKA w swoim 1 w historii (pamiętajmy o tym) występie na EURO awansuje do ćwierćfinału, jednocześnie przegrywając z Niemcami, którzy odpadają z turnieju smilies/bigsmile.gif OMG. PS. Dziękuje za uwagę i trzymam kciuki za Rumunów i - moich faworytów - Holendrów. smilies/smile.gif) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 13 Czerwiec 2008 Dziś czytałem opinie, że Saganowski strzelał, piłka osbiła się od nogi bramkarza i wpadła pod nogi Rogera który strzelił bramkę. Ale nie oglądałem powtórek i nie wiem czy tak faktycznie było. Niemniej, takiego spalonego bardzo ciężko wychwycić. Gra Jopa - tragedia, to fakt. A środek obrony nie jest zły - Bąk z Żewłakowem grali przyzwoicie. Ja również ciągle wierzę w awans z grupy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 13 Czerwiec 2008 Dziś czytałem opinie, że Saganowski strzelał, piłka osbiła się od nogi bramkarza i wpadła pod nogi Rogera który strzelił bramkę. no mniej więcej tak to było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
LGK 0 Napisano 13 Czerwiec 2008 Hmm... Teraz to chyba zostało mi kibicować Holendrom i liczyć na to, że Francja w końcu pokaże, iż jest dobra także bez Zizu - chociaż widać, że brakuje im kogoś takiego na środku... Może Ribery... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 13 Czerwiec 2008 brakuje im kogoś takiego na środku... Może Ribery... Samir Nasri! Ale on znowu nie dostanie szansy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
LGK 0 Napisano 13 Czerwiec 2008 No to pokazali ^^ Co prawda Henry trafił naprawdę piękną bramke, ale co z tego jak dostali 4:1 ^^ Holandia jest w świetnej formie i wydaje mi się, że mają szanse na wygranie tego Euro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 14 Czerwiec 2008 http://sport.onet.pl/0,1264200,1769373,wiadomosc.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 16 Czerwiec 2008 Było sobie Euro... Polska najsłabszą drużyną turnieju? ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
LGK 0 Napisano 16 Czerwiec 2008 Polska razem z Włochami ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 17 Czerwiec 2008 Było sobie Euro... Polska najsłabszą drużyną turnieju? ;( IMO Polska nie wypadła gorzej o choćby mistrzów świata, których kompromitacja jest o tyle większa, iż mieli wielkie ambicje a oczekiwanie wobec nich były bardzo duże. My startowaliśmy tam pierwszy raz, co już było swoistym sukcesem a mecz z Niemcami zagraliśmy naprawdę dobry. Druga połowa meczu z Austrią była naprawdę niezła. Mieliśmy też sporo pecha (vide mr. Webb). Wczorajsza gra niezbyt mi się podobała trzeba przyznać, ale chyba zabrakło motywacji i wiary w sukces. Myślę, że najgłupsze co możemy teraz zrobić to zwolnić Leo - niech kontynuuje swoje dzieło, bo pamiętajmy, że to dzięki niemu mieliśmy okazję przeżyć emocje związane z Euro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi