Xardas 0 Napisano 3 Czerwiec 2008 Piszcie ogólnie co Wam w duszy gra o produkcjach tego roku na PC. Jak dla mnie najbardziej oczekiwane gry tego roku to: - Tomb Raider: Underworld - Arcania: A Gothic Tale + Gothic 3: Forsaken Gods - Alone in The Dark od biedy - GRID Ta ostatnia produkcja już wyszła i wessała i pozamiatała. Niedługo recenzja na PCC. Jeszcze szykujemy niespodziankę o grach II polowy 2008 roku ale sza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 3 Czerwiec 2008 Arcania: A Gothic Tale Gra planowana jest na 2010 rok... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xardas 0 Napisano 3 Czerwiec 2008 weź mi nie przypominaj Nie dość, że Gothic wraca za 2 lata dopiero to jeszcze będę musial zrobić pewnie upgrade sprzętu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 3 Czerwiec 2008 Poza tym zapomniałeś o Falloucie 3, Mafii 2, FarCry'u 2, Starcrafcie 2 itd. Spodziewajcie się na PCC dużego tekstu o tych, i innych grach czekających nas w 2008 roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syaoran-kun 0 Napisano 4 Czerwiec 2008 oczywiscie World of Warcraft : Wratch Of The Lich King a poza tym to zobaczymy co wyjdzie z Guild Wars 2 hehe co do reszty to w Starcrafta by ciupnęło troche i tyle bo nie mam kompa przemocnego na inne gry :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 4 Czerwiec 2008 Ja czekam na nowego PoP'a o ile wyjdzie przed nowym rokiem i oczywiście na WOTLK Gram na globie więc, może będę mógł choć część tych wszystkich bajerów Poza tym... mhh... GTA4 na kompa? W Grida nie grałem ale... załatwie sobie i pogram boo podobno fajny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LGK 0 Napisano 4 Czerwiec 2008 A ja przypomne o Mass Effecie ^^ Nawet nie liznę tego tytułu z moim sprzętem, ale ogólnie przetestowałbym ten shit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xardas 0 Napisano 4 Czerwiec 2008 Ja tam może wezmę EK tego tytułu A GRiD kopie w ryj jak koń szatana na sterydach z cyber przeszczepem mięśni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 6 Czerwiec 2008 Xardas, ładniej się wyrażaj... A co do gier w 2008: - Starcraft 2 - może Spore - może Building & Co Szkoda tylko, że na granie nie mam za bardzo czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LGK 0 Napisano 6 Czerwiec 2008 Szkoda, że na granie nie mam czasu i sprzętu ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach