sorek 2 Napisano 2 Kwiecień 2008 Aha, kolejna partia pytań ^^: Jak się zwie mod? Działa tylko na oryginałach (pytam tak tylko z ciekawości ^^)? Czy nowsze wersje moda nie przewidują AA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xardas 0 Napisano 2 Kwiecień 2008 Mod zwie się - http://www.youtube.com/watch?v=m28_m_MPpHI - link masz w opisie. Możesz ściągnąć. Mod chodzi na piratach którego pewnie masz Nie wiem czy będzie AA w innych modach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chicek 0 Napisano 2 Kwiecień 2008 (edytowane) Mod ? o czyms nie wiem ;p bo ja mam plik configa podmieniony i tyle i ciesze oko woda i reszta bajerów DX10 patrz vista na DX9 patrz XP ;p rowniez na 8800GT ;p aha, nie przypatrywałem sie za bardzo bo ja w AA to srednio roznice widze, jak jest akcja to i tak na to nie patrzysz ale zdaje mi sie ze da sie go ustawic w takiej konfiguracji jak ja mam, tzn podmieniony config Edytowane 2 Kwiecień 2008 przez chicek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terminatorix 0 Napisano 3 Kwiecień 2008 Trzeba powiedzieć, że u Ogóra(prawdziwa ksywa Xardasa) ładnie chodzi Crysis i wygkląda lepiej niż na screenach więc nie ma co na narzekać. A w pysk za kywkę chcesz? // Xardas (nie Ogór żaden!!!!!!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach