Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
syaoran-kun

Wrath of the Lich King

Rekomendowane odpowiedzi

Ba. Powiązanie ze sobą fabuł z tylu części Warcrafta jest jednym z największych osiągnięć Blizza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz w Warcrafcie 3 jest tyle rpg ile w Diablo czyli poziomy doswiadczenia i max 4 czary dla kazdej postaci:P no ttyle ze w diablo czrow jest cala masa ale i tak to hack&slash a nie RPG ale gra WCIĄGA nie mniej jak WoW fabularnie oczywiscie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie fabularnie WIII jest lepsze od WoWa ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz tak znaczy sie w W3 jest wiekszy aspekt położony na FABUŁE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie jest ciekawiej. W WoWie niektóre rzeczy są przekombinowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiekszosc ludzi i tak sie w WoWie fabułą nie interesuje..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak gra MMO może mieć fabułę? O_O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo WoW to nie jest zwykła napierdalanka przez sieć jak to teraz wychodzą gry takie ;] to jest gra z historią, klimatem i rzeszą fanów, którzy znają dokładnie cały świat. W WoWie każda z krain ma swoją historie i mieszkające w niej osoby mają swoje problemy. Fabuła, jak dla mnie to podstawa w WoWie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko skąd wydobyć tę fabułę? ;) Kto daje questy dla fabuły? Skoro i tak większość to "zabij i przynieś 10 kawałków mózgu jakiejś małpy" ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorek, wiec widzisz :P nie patrz na Quest objectivy ale czytaj całe questy. Tutaj na serio wszystko jest ułożone chronologicznie i bardzo dokładnie ;) nie wiem kim grałeś/grasz, ale np. jako nieumarły już od początku poznajesz historie plagi bo... nieumarli szykują nową plage :> i wszystko wplecione jest w questy ;) ale trzeba czytac a nie sprawdzac objectiwy alebo quest helpera miec i tylko patrzec na mape gdzie trzeba isc zeby abic cos czy zebrac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja tak robie ^^ Gram undead warlock właśnie :P Nigdy nie chce mi się czytać i tłumaczyć ^^ A od quest helpera wole MobMapa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak gra MMO może mieć fabułę? O_O

A może. Z tego co wiem to także Guild Wars ma fabułę i to całkiem ciekawą. A poza tym... Podzielam zdanie Syda :) Czytać Q, czytać :) To bardzo pomaga w poczuciu klimatu gry, a nie jak to jest w większości - poczuciu klimatu bezmuzgiego zdobywania lvli ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ło kurde cos sie ostatnio zaniedbywałem i nie pisałem na forum. Coś się wydarzyło w WotLK jak mnie nie było???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sam nie wiem bo maturą jestem zajęty :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie widziałem żadnych nowinek. Chyba nic się konkretniej w tej sprawie nie rusza xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie ruszyło się coś w materii premiery WotLK :) Jak już mogliście przeczytać na łamach PCC podano niedokładną jeszcze, ale zawszę datę premiery. Vivendi wiznaczyło ją na drugą połowę tego roku. Jak widać moje przeczucia nie były dużo chybione, a mogą się okazać nawet trafnę, choć według WoW Insider, rozszerzenie przechodzi właśnie Alfa testy. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... Mimo wszystko przetestowałbym off, ale niestety szkoda mi pieniędzy na takie zabawy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 poł 2008 mowisz??/ hmm teraz to myslalem ze bedzie gdzies pod koniec 2008 albo poczatek 2009 ale nie no spoko trzeba zaczac kase odkladac:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz... To jest szerokopojęta druga połowa 2008, czyli może być nawet pod koniec :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to wlasnie napisalem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ^^ Kiepsko mi dedukcja wyszła :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...