Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
syaoran-kun

Wrath of the Lich King

Rekomendowane odpowiedzi

Wielkimi krokami nadchodzi najnowszy dodatek do WoW najlepszej gry MMORPR na swiecie. 10 milionow ludzi czeka z niecierpliwoscia. Piszcie co sadzicie o Gniewie Krola Licza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj nie tylko 10mln ludzi ^^ Dużo ludzi gra też na prywatnych serwerach i oni też na nią czekają. Jednak będzie pewnie tyle bugów że przez sporą część czasu będą musieli obejść się smakiem ;) Ja już nie mogę się doczekać tych wszystkich nowych spelli, talentów, skilli, broni i tierów jakie przed nami odkryje dodatek ;) Pojawi się zupełnie nowa klasa Death Knight który będzie takim połączeniem warlocka i palladyna - moich 2 ulubionych klas xD Do tego dojdzie wielki świat i nowe instancje na które na pewno warto będzie chodzić ;) Czekam z wielką niecierpliwością ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dla mnie równie interesujące jak The Sims 3... czyli w ogóle :P No ale cóż, jedni płacą kilkadziesiąt złoty za granie (rany.... ile innych gier miałbym za tą sumę!) inni grają na pirackich serwerach... a ja nie gram w ogóle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głównie w nowym dodatku interesuje mnie najbardziej Northrend i nowa część fabularna gry. Poza tym... Hmm.... No są pewnie obawy jeśli chodzi o Death Knighta - wydaje mi się, że na serverach officjalnych zaraz zapanuje plaga Rycerzy Śmierci. Wg mnie wprowadzanie tylko jednej klasy heroicznej jest skrajną głupotą.

Ogólnie rzecz biorąc dodatek wniesie wiele dobrego z tym małym "ale", które napisałem powyżej ;] Chociaż co by się nie działo i tak stestuję WotLK :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście dość dużo wiem o Northend ( dla fanów Warcrafta III to normalka ) interesuje się jednak tym co ten Arthas znów zrobi a tak o dotatku to narazie nie zamiezam kupic bo dopiero zaczynam w WoWie ale kiedyś się pewnie skusze. Jakie klasy mogą awansować na rycerzy śmierci czytalem ze robi sie doscd dlugi quest:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każda klasa i każda rasa z każdej frakcji może zostać Death Knightem... To jest właśnie to... Ponoć Death Knight ma być jako zupełnie osobna frakcja - wroga zarówno dla Ally jak i Hordy, podkreślam ponoć.

Northernd mnie ciekawi tak ogólnie, bo napewno będzie zupełnie inne niż w W3 :] Zobaczymy jak to będzie, póki co można się tylko domyślać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom ale to ciulowo tylko jedna klasa heroiczna czysta głupota. Kiedy jest przewidziana premiera wiem ze Blizzard wydaje gre "wtedy kiedy bedzie gotowa" ale??/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Data premiery (jak to zawsze bywa u Blizzarda) jeszcze nie została ogłoszona. Obstawiam, że pod koniec tego lub na początku przyszłego roku albo będziemy mieli już skonkretyzowaną datę, albo już WotLK będzie w sklepach xD. Bo w sumie z tego co się Blizzard chwali to wiele mu do zrobienia już nie pozostało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dość póżno jak ty tak mówisz ;) jak w niektórych sklepach są już do zamówienia w przedpremierowej sprzedaży . Ale w sumie to tak samo było ze S.T.A.L.K.E.R.em można ge bylo zamówić 2 lata przed premierą hehe :P Ale kto tam wie Blizza heh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz... Nie ma to jak reklama, a wolę zakładać bardziej odległy termin niż się rozczarować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom ale myslalem ze cos na przelomie marzec/kwiecien bedzie heh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mogłem przesadzić, ale ty zrobiłeś to napewno :P marzec/kwiecień jest raczej terminem nierealnym, chociaż miło by było gdyby Blizzard nas zaskoczył :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No sory ale w sklepach byl termin styczen nawet kiedys tak tak nie klamie i nie zmyslam:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wierze, wierze, ale nie ma co się zapalać, jeśli nie ma żadnej oficjalnej informacji ze strony Blizza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja się trochę wypowiem z tego co usłyszałem tu i tam... :>

Death Knightem może zostać wojownik lub paladyn po zrobieniu serii questów, wraz z WoTLK dodany zostanie do gry specjalny moduł, dzieki któremu przez zwykłe wydawanie patchy dodane zostaną inne klasy prestiżowe typu jakiś tam mag, nekromanta, łowca demonów i tym inne podobne...

Co do terminu produkcji to Blizzard mówił, że nie wcześniej niż jesień 2008, ale nie później niż zima 2009.

Ale tak ogólnie to chyba bardziej czekam na następny dodatek, bo w nim zapewne przyjdzie zmierzyć się z samym Kil'Jadenem :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wszędzie gdzie czytałem coś na temat WotLK było napisane, że każda klasa niby może zostać Dk :P ciężko w ogóle coś na ten temat mówić, gdyż wszystko może okazać się błędne - wiem, że jest masa spekulacji dotyczących Rycerzy Śmierci :] Także wszystko wyjdzie w praniu.

Ja natomiast z niecierpliwością czekam na inne klasy heroiczne :) Wole nie mieć już kolejnego dodatku, jeśli ma być jeszcze bardziej przekombinowany niż WotLK. :) I bez rozszerzeń WoW to naprawdę świetny RPG, przy którym można spędzić długi czas swojego życia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie tam na razie nie ciągnie do WotlK bo narazie rozkminiam TBC i dranei shamana hehe. Zdradzilem horde:P Niedawno zacząłem z WoWem tak ze zabardzo rozeznany nie jestemi wole wszystko po kolei tak ze zima 2009 jest dobrą datą ale kto tam wie Blizza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobno będzie można się z samym Arthasem lać, ale tylko wysokie lvl będą mogły sobie z nim poradzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysokie levele? Ba i to nie jeden, ale przynajmniej jedna pełna(!) grupa raidowa. Dziwnym by było, gdyby 10-cio lvlowa postać mogła sama zabić Króla Licza :] Jeśli w ogóle będzie taka możliwość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej aaaa w TBC to mozna z Kaelem i Illidanem sie naparzac???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak :) Kael w "The Eye" (25 raid), a od patcha 2.4 w alrcartaz czy mechazaar ;/ 5 osobowka i kupe ludu lata na feniksie juz ;] a Illidian umarły/zmartwychwstały stoi na szczycie "Black Temple" :> a co ciekawsze, cofnąć się można w czasie do "Battle of Mount Hyjal" i walczyć z samym Archimondem :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie apropo WoW'a. Nie grałem w poprzednie części (choć chciałbym) i nie orientuje się w tych wszystkich fabularnych rzeczach ;) Możecie polecić jakąś wcześniejszą część bym poznał fabułę albo jakąś stronę (najlepiej polską) na której byłaby ona dobrze opisana?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok stary zgłębiaj fabułe zgłębiaj bo WCIĄGA i Warcrafta III jak najbardziej polecam:D tyle ze to nie rpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W3 to mieszanka RTS z RPG :) i najlepiej pokazuje ze strony technicznej oraz wizualnej cała fabułe ;) a w WoWa gra sie o wiele lepiej.. kiedy wchodzisz do ruin twierdzy kiedy swego czasu w W3 rozwaliłeś na strzępy ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...