Havoc 8 Napisano 11 Marzec 2008 (edytowane) 1. Próba portretu, gałązki po prawej wyrosły nagle (fotka 800x600 a wyświetla się w 640...co jest?) 2. Musze powiedzieć, że urzekły mnie te kropelki. 3. Kaczucha raz 4. Miała być ostry drugi plan...nie wyszło ale i tak mi się...hm spodobało więc rzucę. 5. Go home. Pierwsze foto słońca w życiu Brak ostrości..wiem ;] Edytowane 11 Marzec 2008 przez Havoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Marzec 2008 Dlaczego po 1 jest 4? Krople niezłe, a fotka z psem mi się podoba taka nawet - wyraziste ogrodzenie ma swoją wymowę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 11 Marzec 2008 Paru fotek nie dodałem w końcu, numeracja poprawiona Co do psa to chyba zmienię wersję i będę mówił, że specjalnie tak wyszło Każdy mi chwali to zdjęcie a ja go nie chciałem no! no ale co fakt to fakt, uwydatniona niewola, co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qdi 0 Napisano 11 Marzec 2008 Jakim aparatem robiłeś te zdjęcia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 11 Marzec 2008 Aha, jeszcze mi się taki Pan napatoczył po drodze. Przy okazji, eksperymentalna ramka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 11 Marzec 2008 2 fota dobra, tylko że kompletnie niewiadomo co to jest, cięzko z niej wywnioskować, reszta wporządku BIG PS: Czemu nie zamieściłeś w galerii? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Marzec 2008 W czym robiłeś ramkę jeśli możesz się podzielić? Fajnie wyszła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 12 Marzec 2008 (edytowane) Dzięki Qba. Fotka tak jak pisałem zrobiona na rzecze/rzeczce. Nie wiedzieć czemu wybudowano w tym miejscu mini wodospad, ubetonowany trochę po bokach, może coś się zapadało...kij wie, najważniejsze, że woda się tam pieni i burzy Tommy thx Ramka w Photoshopie. Próbuję właśnie zapisać akcję ale z jakiegoś powodu nie mogę, jest nieaktywna opcja zapisu :/ W razie czego mogę Cię poprowadzić manualnie. Czas robienia około 30sekund http://www.sendmefile.com/00615900 zestaw moich prób robienia ramek. Wyżej masz jedną z "operacji", ale właśnie skończyłem poprawioną wersję "ramka 4" i wygląda trochę lepiej. P.S. Kuba Bo wrzucałem na szybko, nie pomyślałem, i całą strukturę topiku skopiowałem z cyberfoto więc 10sek było lepsze niż bawienie się w galerie ;P Ale tak czy siak..nie pomyślałem o niej, wybacz ;] Edytowane 12 Marzec 2008 przez Havoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Overcloced 0 Napisano 12 Marzec 2008 Foty są niezłe jak na pierwsze próby. Oby tak dalej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi