misiodzumi19 0 Napisano 3 Luty 2008 Siemanko wiecie ile kosztuje Crysis w Media Markt,. niegdzie nie moge znalesc nawet na ich stronie ;D Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xardas 0 Napisano 3 Luty 2008 Hmm, chyba 119,90 zł ale nie dam głowy. Na pewno trochę poniżej ceny detalicznej, sugerowanej przez EA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiodzumi19 0 Napisano 3 Luty 2008 no dzieki tez mi sie tak wlasnie wydawalo, ale chcialem sie upewnic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syde_Syrius 0 Napisano 17 Luty 2008 poszukaj na allegro, tam czasem gry tanie i w idealnym stanie bo ktoś dostał na urodziny nie taki prezent, albo poprostu kupił, pograł i uznał, że nie dla niego. No i zapłacisz połowę ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 19 Luty 2008 Inne pytanie to czy warto wydawać rzeczone 120zł na Crysisa... Moim zdaniem tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syde_Syrius 0 Napisano 20 Luty 2008 Osobiście niestety nie miałem okazji grać i słyszałem wiele różnych opini, zarówno negatywnych jak i pozytywnych.\ Jawtek jak możesz napisz za co warto kupić bo zastanawiałem się tez nad tym (co prawda dopiero po maturze kupić ale myśle o tym ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 20 Luty 2008 Według mnie lepiej jest zapłacić za wersje pro dla 33DMarka 06. Bo ja w sumie tylko do testów używam Crysisa Według mnie 0 nowości i przyjemności z gry. Tylko super grafa i fizyka. Wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 23 Luty 2008 Hmm, faktycznie grafika wydaje się być największym plusem Crysisa, jednak to nie do konca tak. Jest to naprawdę kawał niezłego FPSa, który wciąga. Jesli jednak mógłbyś sobię pozwolic tylko na jedną grę w najbliższym czasie odpowiedz wcale nie bylaby taka prosta. Z shooterów bardziej od Crysisa spodobało mi się jednak Gears of War. Również CoD 4 jest świetny - działa na słabszych kompach, i poza fantastyczną kampanią dla pojedynczego gracza, oferuje świetny tryb multi. Jeśli jesteś fanem sieciowych pojedynków warto także zainteresowac sie Unrealem Tournment III. W Crysisa zagrać na pewno warto, choćby dla samej grafiki, ale gra ma sporo innych zalet np. fabuła (imo naprawdę niezła), klimat (gra wbrez pozorom trzyma w napięciu), satysfakcjonujące walki itd. Wady? Gra jest dość krótka (kiedy pojawiły się napisy końcowe miałem strasznie głupią minę i spytałem głośno: ''i to już koniec!?'' ), no i mimo wszystko wymagania sprzętowe, które powodują, że nie ma sensu kupować Crysisa jesli nie masz solidnego kompa. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chicek 0 Napisano 10 Marzec 2008 Powiem tak 130 zł za gre.... O WIELE ZA DROGO.... ale dzis stwierdzam ze jesli masz kase to Crysis jest warty tej kasy Dzis grałem w COD4 i sam sie zdziwiłem bo słyszałem wiele dobrych opini a gra mnie STRASZNIE rozczarowała. Bierz Crysisa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach