Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Syde_Syrius

World of Warcraft Trial

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio liczba aktywnych kont wowa przekroczyła 10 milionów :D a np. ze szkoły wiem, że sporo ludzi chętnie by pogralo, ale niema kasy... i nawet nie wiedzą oni o trialu :D Postanowiłem więc zlinkować strone, na której można się zarejstrować, ściągnać trochę okrojoną wersje gry (jeśli ktoś kiedyś grał w wowa i ma zainstalowanego nadal to może bez problemu odpalić grę ;) ) i zagrać przez 10 dni calkiem za darmo. Niestety trzeba jeszcze ściągnać patche do gry, które pobrać możemy przez wpisanie obojętnie jakiego loginu oraz hasła do gry, bądz pobrania z różnych stron internetowych jak np. www.wow-patch.com .

Oto link do wersji Europejskiej gry (en GB) :

http://teaser.wow-europe.com/

A oto link do wersji Amerykańskiej, jeśli ktoś by takową posiadał (en US) :

https://signup.worldofwarcraft.com/trial/index.htm

Życze miłej zabawy i opisania wrażeń jeśli ktoś się skusi, a naprawdę warto!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za informację! Nie miałem pojęcia, że coś za co mój sąsiad miesięcznie płaci 50PLN (sic!), jest dostępne w wersji trialowej! To bardzo miło ze strony Blizzarda. Kiedyś na pewno spróbuję...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa, tlyko że ograniczenia są strasznie duże ;)

Nie można gadać z nikim jeśli nie jest w liście przyjaciół, nie można robić niczego z kasą poza kupowaniem u vendora, okres trwania to tylko 10dni i maksymalny poziom to tlyko 20 ;) Ale i tak naprawdę fajnie się gra na globalu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale wiesz... grając przez 10 dni tak naprawdę tylko trochę poznasz świat gry, jeśli wcześniej nie miałeś z WoWem kontaktu. No a do 20 lvl kupowanie epików jeśli nie planuje sie zrobić twinka to niema sensu :P a zabawa jest świetna, niestety jak chce sie grac normalanie to te 50 zeta trza placic, o których wspomniał Overcloced. Dzięki temu jestem za jaknajszybszym wprowadzeniem euro bo wtedy nie będzie się płacić 55 zeta ale 12 euro :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu trzeba będzie spróbować, w czym tkwi geniusz WoW-a. Jesli chodzi o sieciówki gram tylko w samochodówki/FPS, MMO nie tknąłem :P Ale czy ten WoW za dziecinny nie jest? (wnioskuje po screenach, więc wielcy fanboye - nie bijcie! :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<bije lekko> wow jest po prostu zbudowany tak samo jak Warcraft III czyli w świecie bardzo kolorowym, a to wszystko służyć ma utrzymaniu klimaty panującego już od 1 części warcrafta :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I trzyma ten klimat :) Tak naprawdę mało jest aż tak klimatycznych gier. Może moja opinia nie jest zbyt obiektywna, ale wg mnie to jedna z najlepszych produkcji ostatnich lata, a trzymać się będzie w czołówce MMO jeszcze długo :)

Lepszy trial był na samym początku WoW. Wtedy był miesiąc gry za darmo, bez żadnych ograniczeń ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wiesz... przez miesiąc to idzie skoxac sobie poziom 70 i duzo przeżyc i mozna nowe konto załozyc i tak dalej i dalej aż się nie znudzi :P a że tak powiem... mam znajomego, który gra od praktycznie początku wowa w polsce i ma 10 postaci z czego 5 na 70 xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to to już jest raczej chore xD Ile można. Naszczęście wyrosłem z grania całymi dniami. To nie życie dla mnie, jeśli można to nazwać życiem xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... mam mały pomysł... a może by tak nasi przyjaciele ściągneli sobie triala wowa i mozna by zorganizować taką zabawę redakcyjną ;) nawet jesli by 5-7 osób by się zebralo to już by była fajna zabawa :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mhh, ciekawy pomysł. Jednak trial jest strasznie ograniczony no i to bądź co bądź niskie lvl'e ^^ Ja w sumie mam z 10 kont trialowych już ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opcja ciekawa, aczkolwiek ja nie miałbym czasu na koxanie, tudzież siedzenie długie prze WoWie ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki Syde_syrius za pomoc:D pewnie wchlone w WoWa jak w warcrafta III boi kochamn takie kimaty;P polecam triala mozna sobie popykac 10 dni za free a potem juz sie wie czy sie poyla dawac te 50 dych za miecha ;d;d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam czy mogl by mi ktos powiedziec skad wziasc realmlista do triala bo gralem wczesniej na prywatnych serwerach i tam bylo trzeba wklejac realmlista moze mi ktos pomoc??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomocy!!!! mam problem loguje sie(w wowie oczywiscie) wybieram postac daje enter world i laduje sie do polowy i sie komp restartuje a wczesniej jeszcze jakis bląd mignie i AMEN nie wiem co zrobic moze to wina kompa????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oba problemy rozwiązane juz na szczęście z tego co mi wiadomo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
50 dych za miecha

Starszne. Aż tyle już kosztuje WoW? ^^ Wiem, wiem omyłka, ale jakże kosztowna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie już... on zawsze tyle ksoztował :P Ale ja czekam z niecierpliwością do 2011-2012 roku kiedy wejdzie w Polsce Euro i będzię to poprostu 11 euro 50 centów :> czyli powiedzmy ze w dużym zaokrągleniu po wszystkich zmianach jakie Nas czekają z przejściem na nową walute to 12 zeta ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do 2012 to mogą nas zbombardować, wywieść naszą tarczę antyrakietową na złom, a potem cały świat może szlag trafić :P A coś mi się wydaje, że twoja wizja jest dość wyidealizowana ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...