KAcpiX 0 Napisano 24 Styczeń 2008 Możecie mi powiedzieć skąd można pobrać save do Tony hawks (100%) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siarus 0 Napisano 24 Styczeń 2008 http://tonyhawk.eu/downloads.php?cat_id=2&download_id=1 100% save game. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LGK 0 Napisano 24 Styczeń 2008 A najlepiej to samemu przejść Nie ma to jak satysfakcja z samodzielnego ukończenia gry Zachęcam, szczególnie, że Tony nie jest taki trudny, jakby się zdawać mogło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KAcpiX 0 Napisano 25 Styczeń 2008 i mam jeszcze jedno pytanie? gdzie ten zapis wkleić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 25 Styczeń 2008 (edytowane) Wprawdzie w to nie grałem, ale pewnie albo w folderze z grą w katalogu save, albo coś podobnego mogło utworzyć się w Dokumentach. EDIT: Najlepiej poszukaj na dysku gdzie znajdują się pliki z takim rozszerzeniem jak pobrany zapis Edytowane 25 Styczeń 2008 przez Tommy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xardas 0 Napisano 25 Styczeń 2008 Grałem w tą gierkę, jest bardzo w porządku, ale momentami trudna, nawet bardzo, więc nie dziwię się, że szukasz save'a Aktualnie nie mam gry na dysku, więc Ci nie pomogę.. ale powinien być katalog "savegame" gdzie wklejasz Oczywiście tam gdzie zainstalowałeś grę. Ewentualnie w Dokumentach, jak powiedział Tommy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach