Siarus 0 Napisano 23 Styczeń 2008 Dzis dostalem taka prezentacje o ludzkim umysle, pomyslalem ze podziele sie nia z wami, bo jestem naprawde pod wrazeniem. Moglbym sam sprobowac napisac tutaj cos i zobaczyc czy to odczytacie, ale zobaczcie sobie prezentacje. Ostani slajd to juz w ogole masakra. Dajcie znac co widzieliscie, nie bede wam mowic zeby nie zasugerowac tego co ja widzialem. http://siarus.ovh.org/umysl.pps Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mekeke 0 Napisano 24 Styczeń 2008 Wszystko fajnie i super - ale gdzie są te cho....e delfiny???? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Siarus 0 Napisano 24 Styczeń 2008 Popatrz pomiędzy ramionami, na łonie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Overcloced 0 Napisano 24 Styczeń 2008 Popatrz pomiędzy ramionami, na łonie. Niesmowite! Nie wiedziałem, że jestem aż tak zeschizowany. Nie wiem czy poprawnie wykonałem ostatnie zadanie, ale na ścianie jak żywy pojawił się... Darth Vader! Czy dla mojego umysłu nie ma już ratunku? Za cholerę nie mogłem dostrzec ani jednego delfina na tej butelce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Xardas 0 Napisano 26 Styczeń 2008 hehe, świetne! Polecam wszystkim Delfiny jak się maksymalnie wysiliłem to zauważyłem A mi na ścianie objawił sie.. Jezus. I kto jest bardziej zeschizowany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
ulcia 0 Napisano 19 Luty 2008 Ja dostrzegłam 6 delfinów, a na ścianie tez pojawił mi sie Jezus... Tylko, że zamiast oczu miał dziury... xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 10 Kwiecień 2008 Też widziałem 6 delfinów, ale to później bo na początku to wiadomo co :] A gdzie reszta delfinów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Siarus 0 Napisano 10 Kwiecień 2008 ehhe, wszyscy maja problemu z delfinami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sorek 2 Napisano 11 Kwiecień 2008 Dziwne... ale ja widzę 10 delfinów ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MILANS 30 Napisano 11 Kwiecień 2008 bo jeszcze jestes zbyt dziecinny fajna prazentacja Jesus Christus r0x 4ever Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi