Syde_Syrius 0 Napisano 31 Styczeń 2008 sudden strike Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GhostRider27077 0 Napisano 1 Luty 2008 Nie to też nie to. Mam już powiedzieć czy nadal czekać,lub jakąś podpowiedź dać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syde_Syrius 0 Napisano 1 Luty 2008 daj bo nikt nie wie za dużo jest podobnych gier i tytuły by długo wymieniać chodz ja jeszcze raz sróbuje i powiem, że jest to Codename Panzers? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GhostRider27077 0 Napisano 1 Luty 2008 (edytowane) Lol dobra. Gra jest twórcy Blizterkrieg czy jakoś tak. Będzie teraz łatwo. PS.Też nie xD Edytowane 1 Luty 2008 przez GhostRider27077 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 1 Luty 2008 (edytowane) Chyba raczej twórców Gry blitzkrieg. To Frontline:kursk Edytowane 1 Luty 2008 przez mathi13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GhostRider27077 0 Napisano 1 Luty 2008 (edytowane) No myslałem ze się nie doczekam. Tak,brawo! Xardas - 4 mathi13 - 3 Havoc - 2 Tommy - 1 GhostRider27077 - 2 Sorek - 1 Overcloced - 1 Zadajesz mathi Edytowane 1 Luty 2008 przez GhostRider27077 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 1 Luty 2008 Ciekawe czy ktoś zgadnie ? hmm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 1 Luty 2008 ech..open season Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 1 Luty 2008 (edytowane) OOO Havoc zadajesz:D Xardas - 4 mathi13 - 3 Havoc - 3 Tommy - 1 GhostRider27077 - 2 Sorek - 1 Overcloced - 1 Edytowane 2 Luty 2008 przez mathi13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 4 Luty 2008 Zadawaj za mnie, nie mam ochoty na gre juz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 4 Luty 2008 Proszę Bardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xardas 0 Napisano 6 Luty 2008 Xardas - 4 mathi13 - 4 Havoc - 3 Tommy - 1 GhostRider27077 - 2 Sorek - 1 Overcloced - 1 Dajesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 9 Luty 2008 (edytowane) Czas minął więc może ja zadam Eeee, co powiecie na to żeby gry konsolowe też się wliczały? Niedługo gry na PC'ta się nam skończą, a tak mamy większe pole Jakby co dam jedną gre, jak nie moderatorzy mogą usunąć posta Edytowane 9 Luty 2008 przez sorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GhostRider27077 0 Napisano 11 Luty 2008 Xardas - 4 mathi13 - 4 Havoc - 3 Tommy - 1 GhostRider27077 - 2 Sorek - 2 Overcloced - 1 Zadajesz sorek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 13 Luty 2008 To jest Shadow Of The Colossus Myślę że prostsze Jak chcecie mogę dać podpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GhostRider27077 0 Napisano 13 Luty 2008 (edytowane) Eh tamtego to bym nie zgadł a z tym też mam (niestety) problemy..... Może PoP :The two thrones? Daj później podpowiedź xD EDIT Na konsole to jest? Bo ja z konsoli mam tylko.....Nintendo jedno chyba z pierwszych a dokładnie nie podam xD Edytowane 13 Luty 2008 przez GhostRider27077 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 13 Luty 2008 Eee, to nie to. Podpowiedź 1: ta gra jest na PS2 Podpowiedź 2: to jest gra twórców Shadow Of The Colossus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xardas 0 Napisano 13 Luty 2008 Ico Ghost Rider--> Wchodzisz na GOL-a wpisujesz Shadow Of The Colossus, patrzysz na producentów, klikasz. Wyświetla się lista wszystkich ich gier - i szukasz Ale faktycznie gdyby nie podpowiedź to bym w życiu nie zgadł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GhostRider27077 0 Napisano 13 Luty 2008 (edytowane) Ja się poddaje,pole do popisu zostawiam innym. Gry tych twórców na PS2 są liczone chyba w dziesiątkach,a ja nie mam czasu by patrzeć wszytskie screeny. Tu się liczy szczęśliwy traf..... EDIT Oh sorry nie zauważyłem tego postu. Edytowane 13 Luty 2008 przez GhostRider27077 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 14 Luty 2008 Xardas - 5 mathi13 - 4 Havoc - 3 Tommy - 1 GhostRider27077 - 2 Sorek - 2 Overcloced - 1 Dobrze, choć przydałoby wam się częściej grać na PS2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xardas 0 Napisano 14 Luty 2008 Jeszcze trzeba mieć PS2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GhostRider27077 0 Napisano 15 Luty 2008 Xardas ja korzystałem z WP i Sony lista się wyświetliła w dziesiątkach to bo pierwszych 10 zaprzestałem bo było to nudzące. A też się do tego przyłączam,że trza mieć najpierw PS2 bo ja wole PC,ale PS2 też bym nie pogardził. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 16 Luty 2008 Zasady zabawy są proste: (...) 4. Do zabawy kwalifikują się tylko gry już wydane oraz majace wersję pecetową. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorek 2 Napisano 16 Luty 2008 Dlatego napisałem propozycje czy nie można by zmienić zasad bo jednak nawet gry PC'towe mają swoje ograniczenia a z grami konsolowymi zabawa byłaby ciekawsza. Napisałem, by jakby ktoś nie chciał zmian, niech usunie mojego posta lub napisze. Dość czasu od tego czasu mineło i jakiś nikt nie protestował... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 16 Luty 2008 Mnie się ten pomysł nie podoba, bo nie każdy ma dostęp do konsol. Można założyć osobny temat, aczkolwiek to też się chyba mija z celem. Niech Knicz podejmie decyzję jako założyciel tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach