Xardas 0 Napisano 7 Kwiecień 2008 Dajesz nerio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 7 Kwiecień 2008 (edytowane) Szukałem, szukałem i nie znalazłem ;P Chciałem też klasykę, ale nie znalazłem Screena Mam nadzieję, że nie było Edytowane 7 Kwiecień 2008 przez Nerio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 7 Kwiecień 2008 The Sting Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nerio 17 Napisano 7 Kwiecień 2008 Zgadza się Tommy. Twoja Kolej Xardas - 12 mathi13 - 9 Jawtek - 9 Sorek - 8 chicek - 5 Overcloced - 4 Tommy - 4 Havoc - 3 GhostRider27077 - 3 Terminatorix - 3 mruq - 1 Nerio - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 7 Kwiecień 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Terminatorix 0 Napisano 8 Kwiecień 2008 Earth 2140 lub Comand & Conquer 2, chociaż domyślam się, że obie są złe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 8 Kwiecień 2008 Earth 2140 lub Comand & Conquer 2, chociaż domyślam się, że obie są złe.Totalnie nie ten kierunek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chicek 0 Napisano 8 Kwiecień 2008 (edytowane) To jest jakis symulator, wyglada jak Air Strike ale troche hud mi nie pasuje. Widzialem to kiedys. Ale nie no Comand & Conquer 2 to juz wypaliłeś EDIT: aaa juz wiem ;p Heli Heroes Edytowane 8 Kwiecień 2008 przez chicek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 8 Kwiecień 2008 Tak Xardas - 12 mathi13 - 9 Jawtek - 9 Sorek - 8 chicek - 6 Overcloced - 4 Tommy - 4 Havoc - 3 GhostRider27077 - 3 Terminatorix - 3 mruq - 1 Nerio - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chicek 0 Napisano 8 Kwiecień 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Overcloced 0 Napisano 8 Kwiecień 2008 Wolfenstein: Enemy Territory... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chicek 0 Napisano 8 Kwiecień 2008 (edytowane) tak a dokladniej to: "Return To Castle Wolfenstein: Enemy Territory" Xardas - 12 mathi13 - 9 Jawtek - 9 Sorek - 8 chicek - 6 Overcloced - 5 Tommy - 4 Havoc - 3 GhostRider27077 - 3 Terminatorix - 3 mruq - 1 Nerio - 1 Overcloced prosimy o fotke EDIT ( 2 dni pozniej.... ) : Nie chce sie czepiac ale Overcloced notorycznie odgaduje a nastepnie nie zamieszcza zdjecia... Moze to tylko głupi quiz czy cos ale skoro juz sie razem w nim bawimy to traktujmy to seri i szanujmy innych uczestników... Jak nie chce dawac foty to niech przynajmniej powie albo nie zgaduje. Zasady 1. Osoba, która zgaduje musi mieć już przygotowany następny obrazek. 2. Jeżli nikt nie zgadnie w ciagu 48 godzin punkt otrzymuje osoba, która obrazek umieściła i wyznacza następną osobę spośród tych, którzy zgadywali. 3. Jeżeli osba, która odgadła nie umieści obrazka w ciągu 24 godzin od potwierdzenia właściwej odpowiedzi, traci punkt. 4. Do zabawy kwalifikują się tylko gry już wydane oraz majace wersję pecetową. 24h minely i dobijamy do 48... --------------------------- miłego zgadywania Edytowane 10 Kwiecień 2008 przez chicek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 10 Kwiecień 2008 Majesty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chicek 0 Napisano 10 Kwiecień 2008 Majesty Tak Xardas - 12 Jawtek - 10 mathi13 - 9 Sorek - 8 chicek - 6 Overcloced - 5 Tommy - 4 Havoc - 3 GhostRider27077 - 3 Terminatorix - 3 mruq - 1 Nerio - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 10 Kwiecień 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 10 Kwiecień 2008 Pizza Syndicate? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 10 Kwiecień 2008 Blisko, ale nie to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 10 Kwiecień 2008 To może Pizza Connection 2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 11 Kwiecień 2008 Tak Xardas - 12 Jawtek - 10 mathi13 - 9 Sorek - 8 chicek - 6 Overcloced - 5 Tommy - 5 Havoc - 3 GhostRider27077 - 3 Terminatorix - 3 mruq - 1 Nerio - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 11 Kwiecień 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 12 Kwiecień 2008 Zbliżają się 24 godziny - daj podpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geo 9 Napisano 12 Kwiecień 2008 To może Pizza Connection 2? //Spóźniłem się. A taka prosta zagadka :/ Dajemy więcej strategii ekonomicznych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 12 Kwiecień 2008 Zbliżają się 24 godziny - daj podpowiedź Hmmm, no raczej kiepściutka gra, tytułem nawiązująca do pewnego filmu, który za to już jest świetnym dziełem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 12 Kwiecień 2008 Top Gun: Combat Zones ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 12 Kwiecień 2008 Top Gun: Combat Zones ?Tak Xardas - 12 Jawtek - 11 mathi13 - 9 Sorek - 8 chicek - 6 Tommy - 5 Overcloced - 5 Havoc - 3 GhostRider27077 - 3 Terminatorix - 3 mruq - 1 Nerio - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach