srekal34 0 Napisano 23 Maj 2004 Panowie, szykuje się największa niespodzianka lata! Doom 3 został zapowiedziany na 14 czerwca.... Data wydaje się być prawdizwa, wszak potwierdziło ją zarówno Activision jak i ID.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michasiek 0 Napisano 23 Maj 2004 Ot - strzelanka... Warto tylko grafe popodziwiać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srekal34 0 Napisano 23 Maj 2004 hmmm......wydaje mi się ze jednak cos więcej.... ten klimat.... poza tym gry ID zawsze miały to COŚ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoulHunter 0 Napisano 23 Maj 2004 Ja nie czekam juz na nią tak jak kiedyś.... na prezentacji GF3 to było coś....teraz jest już przecież lepiej wyglądajacy Far Cry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janiol 0 Napisano 23 Maj 2004 No super informacja! Oby tylko panowie niczego nie spaprali:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srekal34 0 Napisano 23 Maj 2004 hmmm...tlyko boję się ze anwet mój komp tego nie pociagnie ze wszystkimi detalami:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach