Karl 0 Napisano 23 Listopad 2007 Czesc Nie dawno natknalem sie na to MMO i naprawde sie nia zainteresowalem po tym jak obejrzalem ten trailer http://www.youtube.com/watch?v=E0oit4ZMMIw Strzelaninka w postaci MMO ?? No cos takiego nigdy wczesniej nie zdawalem sobie sprawy, ze cos takiego moze miec racje bytu. Jestem ciekaw jak to wyglada, czy ktos mial stycznosc z ta gierka i moglbym mi powiedziec co i jak ? Bede wdzieczny z gory thx ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 24 Listopad 2007 Fajna reklama. Wszystkie posty tego usera wyglądają podobnie - zainteresowanie grą + filmik z youtube Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xardas 0 Napisano 25 Styczeń 2008 Ocena w CDA - 8//10 więc wydaje się dobra. Ale ja w MMO (na szczście!) nie grywam Pisze, bo dużo osób kieruje się ocenami branżowymi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KAcpiX 0 Napisano 27 Styczeń 2008 Fajny trailer myśle że gdzieś to już widziałem ale nie pamiętam gdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syaoran-kun 0 Napisano 21 Marzec 2008 Czytałem recka w CDA i gra sie wydaje w miare fajna wie ktos czy jest jakis trail czy co??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chicek 0 Napisano 21 Marzec 2008 (edytowane) to mi troche planet sides przypomina, moze byc fajne, korci mnie, abonament nawet nie za wysoki chyba jest o ile mi wiadomo. Grałem kiedys w mmo w kotrym byłsystem FPP ze tak powiem i musze przyznac ze frajda z pojedynków fpp + frajda z posiadanych przedmiotów, ich włąściwosci i skilla postac naprawde daje niezłą mieszanke Edytowane 21 Marzec 2008 przez chicek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syaoran-kun 0 Napisano 21 Marzec 2008 No dobra ale jest jakis trial?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chicek 0 Napisano 21 Marzec 2008 Nie wiem nie grałem, kolega grał w bete chyba i mowil ze fajne. Triala mozan chyba dostac tylko od kogos kto kupił gre i Cie polecił o ile sie orientuje. A Tabula jest w Empiku do kupienia z chyba 7 dniami opłaconymi gry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syaoran-kun 0 Napisano 21 Marzec 2008 A to ładnie mało w WoWie to miałem 30 dni i kod guest pass dla frienda jakiegoś heh pozwalający na granie 10 dni za free. A pewnie gra też droga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bylyfygyzy 0 Napisano 24 Czerwiec 2008 elo elo... mam i gram od kilku dni,... dawac mi znac kto gra to zakladamy klan i zaczynamy wprowadzac nowy terror na swiecie... polski terror... dobry pomysl na nazwe kalnu NVM... pisac do mnie na GG czy jak kolwiek... bo sie czuje osamotniony w tej grze... gram na europejskim serwie... lepsze pingi i mam kolesiow z UK... sam mieszkam w szkocji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach