Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
Karl

Tabula Rasa !

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc

Nie dawno natknalem sie na to MMO i naprawde sie nia zainteresowalem po tym jak obejrzalem ten trailer http://www.youtube.com/watch?v=E0oit4ZMMIw

Strzelaninka w postaci MMO ?? No cos takiego nigdy wczesniej nie zdawalem sobie sprawy, ze cos takiego moze miec racje bytu. Jestem ciekaw jak to wyglada, czy ktos mial stycznosc z ta gierka i moglbym mi powiedziec co i jak ? Bede wdzieczny z gory thx !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna reklama. Wszystkie posty tego usera wyglądają podobnie - zainteresowanie grą + filmik z youtube ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ocena w CDA - 8//10 więc wydaje się dobra. Ale ja w MMO (na szczście!) nie grywam :D Pisze, bo dużo osób kieruje się ocenami branżowymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny trailer myśle że gdzieś to już widziałem ale nie pamiętam gdzie ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytałem recka w CDA i gra sie wydaje w miare fajna wie ktos czy jest jakis trail czy co???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to mi troche planet sides przypomina, moze byc fajne, korci mnie, abonament nawet nie za wysoki chyba jest o ile mi wiadomo.

Grałem kiedys w mmo w kotrym byłsystem FPP ze tak powiem i musze przyznac ze frajda z pojedynków fpp + frajda z posiadanych przedmiotów, ich włąściwosci i skilla postac naprawde daje niezłą mieszanke :)

Edytowane przez chicek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra ale jest jakis trial??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem nie grałem, kolega grał w bete chyba i mowil ze fajne. Triala mozan chyba dostac tylko od kogos kto kupił gre i Cie polecił o ile sie orientuje. A Tabula jest w Empiku do kupienia z chyba 7 dniami opłaconymi gry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to ładnie mało w WoWie to miałem 30 dni i kod guest pass dla frienda jakiegoś heh pozwalający na granie 10 dni za free. A pewnie gra też droga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo elo... mam i gram od kilku dni,... dawac mi znac kto gra to zakladamy klan i zaczynamy wprowadzac nowy terror na swiecie... polski terror... :) dobry pomysl na nazwe kalnu NVM... pisac do mnie na GG czy jak kolwiek... bo sie czuje osamotniony w tej grze... gram na europejskim serwie... lepsze pingi i mam kolesiow z UK... sam mieszkam w szkocji :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...