mt17 0 Napisano 5 Listopad 2007 Witam Mam pytanie mam zamiar kupić sobie jutro Wiedźmina ale nie jestem pewien co z moja kartą graficzną. Moje rzeczy w kompie: 1536 mega ramu taktowanie 533 czy to jest 543 czy jakoś tak porcesor intel celeron D 3,20 ghz karta graficzna ati radeon x550 64 bity czy jakoś tam tej pojemności mam najnowsze sterowniki Chce wiedzieć czy mi pujdzie a jak tak to na jakich detalach przyajmniej powiem że Gothic 3 na wyskokich detalach chodził ale się troche zacinał a na średnich chodził płynnie :) plz o pomoc z góry thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 5 Listopad 2007 (edytowane) [Wymagania] Ps. Jak już to "pójdzie" Grafa słaba, ale powinna coś pociągnąć. Edytowane 5 Listopad 2007 przez Tommy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siarus 0 Napisano 5 Listopad 2007 po 1 pÓjdzie po 2. Wymagania minimalne: * Microsoft ® Windows ® XP Service Pack 2, Vista (System Operacyjny musi posiadać dostępne aktualizacje) * Procesor: Intel Pentium 4 2.4GHz lub AMD Athlon 64 +2800 * Pamięć RAM: 1024 MB RAM w przypadku Microsoft ® Windows ® XP/1536 MB dla Microsoft ® Windows ® Vista * Karta graficzna: 128 MB Video RAM, z obsługąDirectX9 Vertex Shader/Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce 6600/ATI Radeon 9800) * 8.5 GB wolnego miejsca na dysku twardym * Karta dźwiękowa zgodna z DirectX 9.0c * Napęd DVD Wymagania optymalne: * Microsoft ® Windows ® XP Service Pack 2, Vista (System Operacyjny musi posiadać dostępne aktualizacje) * Procesor: Intel Core 2 Duo 2.13 GHz lub AMD X2 5600+ * Pamięć RAM: 2 GB RAM * Karta graficzna: NVIDIA GeForce 7900 GTX/ATI Radeon X1950 PRO * 8.5 GB wolnego miejsca na dysku twardym * Karta dźwiękowa zgodna z DirectX 9.0c * Napęd DVD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mt17 0 Napisano 5 Listopad 2007 Ok wiem o tym jakie są minimalne wymagani i gdzie je znalesc ale chodzilo mi czy wejdzie i czy jak bedzie sie zacinac ale cóz kupie bo ja wieze ze jak G3 dzialal na wysokich i sie zacinal to wiedzmin bedzie nawet dobrze dzialal temat close Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siarus 0 Napisano 5 Listopad 2007 (edytowane) wierze, jak wiara a nie od wieży popracuj troche nad ortografia, ale pisz w wordzie i pozniej wklejaj na forum pozdrawiam. A apropo pytania. to Wiedzmin bedzie Ci działał. Edytowane 5 Listopad 2007 przez Siarus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Clamoor Napisano 5 Listopad 2007 jak na P IV 2ghz giga ramy radeon 9700pro chodzi i gram ... to tam tym bardziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 6 Listopad 2007 jak na P IV 2ghz giga ramy radeon 9700pro chodzi i gram ... to tam tym bardziej tak tylko twoja karta jest 2 razy syzbsza od tego X550 ... a procesor jeśli masz na Northwoodzie to wcale też nie dużo wolniejszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xardas 0 Napisano 7 Listopad 2007 Oczywiście, że pójdzie, ja na swoim sprzęcie: GF6600, Sepmron 6600+ i 1GB ramu (tak w skrócie) gram w rozdzielczości 1280x1024 (no cóż LCD..) i na małych detalach. Rozgrywka komfortowa, grafika ładna Twój sprzęcior silny, ciekawe jedynie jak z kartą graficzną, choć w Wiedźminie dużo obliczeń wykonuje procesor, choćby całą fizykę obiektów, więc nie powinno być źle Bierz bo gra ciekawa ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacpero423 0 Napisano 21 Styczeń 2009 czy pojdzie mi na takim kompie SMD Althon 64 x2 dual Core prosesor +5000 2.61 2gb ram karta graficzna ati radeon hd 3840 1024mb ? prosze o szybką odpowiedz poniewaz jesli bedzie dzialal chcialbyn kupic wiedzmina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 21 Styczeń 2009 Oczywiście, że tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacpero423 0 Napisano 21 Styczeń 2009 a na jakich detalach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 21 Styczeń 2009 Z detalami nie porozmawiamy, bo karta nie jest ta jakaś do gier. Musisz sam sprawdzić . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jawtek 1 Napisano 21 Styczeń 2009 Na przykład ściągając demo Wiedźmina Ale myślę, że na średnich Ci pójdzie spokojnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathi13 23 Napisano 21 Styczeń 2009 Podaj jeszcze raz model karty graficznej, bo zauważyłem, że takiego modelu nie ma . (Nie ma 3840 ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacpero423 0 Napisano 23 Styczeń 2009 sory ta karta to radeon hd 3450 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mattini 0 Napisano 29 Wrzesień 2009 Myślę, że tak heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach