Tommy 6 Napisano 3 Kwiecień 2008 Juno Tommy - 25 Havoc - 18 MANIAK - 11 M@Ly - 10 Clamoor - 6 AndrzejSnk - 4 Jawtek - 5 Sorek - 2 LGK - 1 Xardas - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 5 Kwiecień 2008 O lol, jak dla mnie to podpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Xardas 0 Napisano 6 Kwiecień 2008 Jak dla mnie jeśli nie będziecie dawać czegoś łatwiejszego, to zamknę temat xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 6 Kwiecień 2008 Haha Film - historia - Joy Division ;] ps. B&W nie znaczy że stary film Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 6 Kwiecień 2008 Haha Film - historia - Joy Division ;] ps. B&W nie znaczy że stary film Fajnie, ale daj coś o możliwie większym prewdopodobieństwie oglądalności wśród narodu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 6 Kwiecień 2008 Ech...Control (p.s. zgadujemy filmy czy robimy ankiete jaki film najczesciej byl ogladany? ) Mam nadzieję, że nie za łatwe ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 7 Kwiecień 2008 No chyba chłopaki żartujecie....zgadywać no! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 7 Kwiecień 2008 Znam, widziałem pewnie... ale nie mogę skojarzyć ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 7 Kwiecień 2008 Sami czarni na ekranie oprócz tego jednego chłoptasia, ale podpowiem, że głównego białego aktora nie widać, bo stoi na scenie ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 8 Kwiecień 2008 (edytowane) Wreszcie... :] Tommy - 25 Havoc - 18 MANIAK - 12 M@Ly - 10 Clamoor - 6 AndrzejSnk - 4 Jawtek - 5 Sorek - 2 LGK - 1 Xardas - 1 Edytowane 8 Kwiecień 2008 przez Havoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 12 Kwiecień 2008 wybaczcie!! zapomniałem zupełnie. szukałem jak najtrudniejszego screena z tego filmu ale i tak natychmiast zgadniecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 18 Kwiecień 2008 Zakładam zatem, że dobrze. Tommy - 26 Havoc - 18 MANIAK - 12 M@Ly - 10 Clamoor - 6 AndrzejSnk - 4 Jawtek - 5 Sorek - 2 LGK - 1 Xardas - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MANIAK 0 Napisano 22 Kwiecień 2008 Liga niezwykłych dżentelmenów aha i tamto to oczywiście była SEKSMISJA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 22 Kwiecień 2008 Liga niezwykłych dżentelmenów aha i tamto to oczywiście była SEKSMISJA Tommy - 26 Havoc - 18 MANIAK - 13 M@Ly - 10 Clamoor - 6 AndrzejSnk - 4 Jawtek - 5 Sorek - 2 LGK - 1 Xardas - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sorek 2 Napisano 23 Kwiecień 2008 Miss Agent ew. Miss Agent 2? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi