Tommy 6 Napisano 23 Sierpień 2008 Hehe, nie nie, totalnie zły trop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 23 Sierpień 2008 Posejdon (remake)? Albo to albo coś z tym statkiem tonącym, rekinami czy jakoś tak...coś mi świta, ale nie wiem z której strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 23 Sierpień 2008 Dobrze Ci świta Tommy - 35 Havoc - 22 Jawtek - 16 MANIAK - 15 M@Ly - 10 Clamoor - 8 AndrzejSnk - 6 Xardas - 5 Sorek - 4 LGK - 1 Qdi - 1 Overcloced - 1 mafioso - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sorek 2 Napisano 26 Sierpień 2008 Godzilla? Albo Jurasic Park - ale tej sceny nie poznaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Overcloced 0 Napisano 26 Sierpień 2008 Co jest z Wami?> Czy ten film to "Atak lateksowego modelu węża giganta"? Nie mam pojęcia co to za film. Jakaś podpowiedź? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 26 Sierpień 2008 Zdecydowanie podpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 27 Sierpień 2008 To smok jest a nie wąż...po pierwsze, tak wiem że smoki są duże i mają skrzydła jak w Shreku! Ten film jest jakiś inny przyznaje Ale to SMOK, i dosyć nowy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 27 Sierpień 2008 W Cloverfield był taki motyw, że ten stwór atakował helikopter. Ale nie sądzę, żeby to był ten film. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sorek 2 Napisano 27 Sierpień 2008 Może to jest ta dziadostwa podróbka która się nazywa "Monster" ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 28 Sierpień 2008 Cloverfield to chyba Project Monster zarazem nie? To jest Dragon Wars problem z imageshackiem, pozniej cos wrzuce ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sorek 2 Napisano 28 Sierpień 2008 A nie Monster to inny film niż projekt monster. Ten pierwszy opowiada o 2 amerykanach w Japonii które to miasto zostało zaatakowane przez potwora - to jest niskobudżetowa podróba projektu monster ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 28 Sierpień 2008 Grajcie sami, nie bedzie mnie jutro i nie chce mi sie wrzucac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mafioso 0 Napisano 29 Sierpień 2008 V for Vendetta? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sorek 2 Napisano 29 Sierpień 2008 Dobrze, doliczam punkt Havocowi Tommy - 35 Havoc - 23 Jawtek - 16 MANIAK - 15 M@Ly - 10 Clamoor - 8 AndrzejSnk - 6 Xardas - 5 Sorek - 4 LGK - 1 Qdi - 1 Overcloced - 1 mafioso - 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 29 Sierpień 2008 Dlaczego, skoro to mafioso podał odpowiedź? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sorek 2 Napisano 29 Sierpień 2008 Mafiozie też dodałem. ale havoc dostał też za to, ze nikt na jego screena nie odpowiedział a sam sobie nie zaktualizował listy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 29 Sierpień 2008 To skoro definitywnie za to doliczamy, to dodaj mi 30punktów Bo moich jakimś pieronem nie możecie zgadnąć nigdy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sorek 2 Napisano 29 Sierpień 2008 Bo oglądasz same crapy xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 29 Sierpień 2008 Tu są inne zasady. Nie dodajemy autorowi punktów za nieodgadnięte screeny. Weryfikacja: Tommy - 35 Havoc - 22 Jawtek - 16 MANIAK - 15 M@Ly - 10 Clamoor - 8 AndrzejSnk - 6 Xardas - 5 Sorek - 4 mafioso - 2 LGK - 1 Qdi - 1 Overcloced - 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 29 Sierpień 2008 Tommy się czuje zagrożony... Dobra, dawajcie kolejne ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi