kaki 0 Napisano 19 Wrzesień 2007 Ostatnio zaczolem ogladac pewno serie anime zwana Naruto oraz naruto:shipudden (2 saga) bardzo sie wciognolem warte zobaczenia POLECAM !!! Zobaczyc mozna wszystkie odc na : www.naruto.wbijam.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 19 Wrzesień 2007 Może i bym zobaczył z ciekawości ale jakoś anime mnie nie pociąga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Firekage 0 Napisano 19 Wrzesień 2007 QBA : anime , animcowi nie rowne. Wieszkosc ludzi nie rozumie , ze te "bajeczki" czesto poruszaja tematy wazne , dotyczace nas kazdego dnia. Widza bajki i od razu powtarzaja spiewke nie znajac tematu. Wielokrotnie spotykalem sie z tym , ze ogladajac animca mialem wiecej pokazanej glebii postaci , bohaterow , charakterow oraz uczuc i dramatow niz durny wyciskacz lez prosto z Hollywodooooooooooo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qba 4 Napisano 19 Wrzesień 2007 Ja Dragon Balla tylko lubie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 19 Wrzesień 2007 Ja Dragon Balla tylko lubie lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 20 Wrzesień 2007 Heh, Qba a o Sailor Moon zapomniales? Czarodziejki rządzą A tak ogólnie, to DB było super, ale tasiemiec, naruto to zwyczajnie takie drugie DB się robi. Ja tam wolę coś jeszcze ambitniejszego. Polecam Death Note, świetne, kriminalne i dramatyczne. Full metal alchemist też niczego sobie jest. Ale poza "serialami" to filmy są najlepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Firekage 0 Napisano 20 Wrzesień 2007 Ale poza "serialami" to filmy są najlepsze Watpie. Film nie przekarze Ci zlozonej tresci w 90 minut. Poogladaj sobie Blood + TV. Jesli zamkniesz te 50 epek wypelnionych po brzegi i nieprzegadanych w 2 h filmie to gratz. Jesli zamkniesz Laina , Texnolyze , Hell Girl czy moze Gitsa w film jestes dobry... Wonderful Days jest filmem..do tego kiczowym , Akira to strata czasu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 22 Wrzesień 2007 Nie to mialem na mysli, chodzilo mi o pelnometrazowki anime, ale nie na podstawie seriali, a takie po prostu anime jak spirited away, howl's moving castle, Lapute castle in the sky to takie naprawde fajne filmy. A ze z tasiemca filmu zrobic sie nie da to ja wiem, a co do Gitsa to tu jest najlepszy przyklad jak to sie robi, znany swiat, bohaterowie ale inna historia i juz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor Napisano 23 Wrzesień 2007 Full metal alchemist, Hellsing polecam z seriali szczegolnie hellsinga bo ma swoisty ciekawy klimat A z pełnometrażówek polecam produkcje studia Ghibli miedzy innymi sławne juz Spirited Away: W krainie bogów albo Ruchomy zamek Hauru, a z nowosci gedo senki po polsku Opowieści z Ziemiomorza ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
syaoran-kun 0 Napisano 16 Maj 2008 death note, naruto glownie manga nie anime full metal alchemist, polecam pelnometrazowke Orgins spirits of the past zarąbiste. Kurde uprzedziles mnie z tym tematem ziom. A i jeszcze jedno nie kseroj avatara od syde_syriusa:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Havoc 8 Napisano 16 Maj 2008 I to nieźle Cię uprzedził. Jakieś hmm....półtora roku tylko ;] A propo tematu, najnowszy Appleseed Ex Machina polecam gorąco. Świetna produkcja nieodbiegająca od "jedynki". Jest czym karmić oczy i uszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
LGK 0 Napisano 19 Maj 2008 A oglądał ktoś kiedyś anime sportowe? ;> Coś jak Hungry Hear: Wild Striker? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Xardas 0 Napisano 20 Maj 2008 Najlepsze anime/manga to, uwaga, fanfary! - Słodkie, Słodkie czary xDDD Wciąga! xDDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kaki 0 Napisano 23 Maj 2008 nikt z was nie wymienił tutaj innych swietnych tytułów chiciazby Bleach albo Slayers napewno ogladaliscie bo sa switne A jesli chodzi o krotsze produkcje to niedawno jakies rok temu :PP Samuel L Jackskon wyprodukował smieszna i strasznie krwawa serie [ 5 odc] pod tytułem "Afro Samuraj" Warte obejzenia polecam . Tutaj macie linka jak ktos jest zainteresowany Bleachem www.bleach.pl Piszcie do mnie jak ktos jest zainteresowany wymiana pogladami na temat innych anime, albo jak ktos chce mi cos ciekawego polecic :PP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
LGK 0 Napisano 23 Maj 2008 Tsubasa :] Jak śmiesz tak bluźnić Mój braciak by cię za to zabił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kaki 0 Napisano 26 Maj 2008 A Cubasa to gdzie był? Jak to gdzie był Tsubasa? W telewizji i na boisku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi