Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
kaki

Anime

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zaczolem ogladac pewno serie anime zwana Naruto oraz naruto:shipudden (2 saga)

bardzo sie wciognolem warte zobaczenia POLECAM !!!

Zobaczyc mozna wszystkie odc na :

www.naruto.wbijam.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i bym zobaczył z ciekawości ale jakoś anime mnie nie pociąga :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

QBA : anime , animcowi nie rowne. Wieszkosc ludzi nie rozumie , ze te "bajeczki" czesto poruszaja tematy wazne , dotyczace nas kazdego dnia. Widza bajki i od razu powtarzaja spiewke nie znajac tematu. Wielokrotnie spotykalem sie z tym , ze ogladajac animca mialem wiecej pokazanej glebii postaci , bohaterow , charakterow oraz uczuc i dramatow niz durny wyciskacz lez prosto z Hollywodooooooooooo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Dragon Balla tylko lubie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja Dragon Balla tylko lubie :P

lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, Qba a o Sailor Moon zapomniales? Czarodziejki rządzą :D A tak ogólnie, to DB było super, ale tasiemiec, naruto to zwyczajnie takie drugie DB się robi. Ja tam wolę coś jeszcze ambitniejszego. Polecam Death Note, świetne, kriminalne i dramatyczne. Full metal alchemist też niczego sobie jest. Ale poza "serialami" to filmy są najlepsze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ale poza "serialami" to filmy są najlepsze ;)

Watpie. Film nie przekarze Ci zlozonej tresci w 90 minut. Poogladaj sobie Blood + TV. Jesli zamkniesz te 50 epek wypelnionych po brzegi i nieprzegadanych w 2 h filmie to gratz. Jesli zamkniesz Laina , Texnolyze , Hell Girl czy moze Gitsa w film jestes dobry...

Wonderful Days jest filmem..do tego kiczowym , Akira to strata czasu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie to mialem na mysli, chodzilo mi o pelnometrazowki anime, ale nie na podstawie seriali, a takie po prostu anime jak spirited away, howl's moving castle, Lapute castle in the sky to takie naprawde fajne filmy. A ze z tasiemca filmu zrobic sie nie da to ja wiem, a co do Gitsa to tu jest najlepszy przyklad jak to sie robi, znany swiat, bohaterowie ale inna historia i juz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Clamoor

Full metal alchemist, Hellsing polecam z seriali szczegolnie hellsinga bo ma swoisty ciekawy klimat

A z pełnometrażówek polecam produkcje studia Ghibli miedzy innymi sławne juz Spirited Away: W krainie bogów albo Ruchomy zamek Hauru, a z nowosci gedo senki po polsku Opowieści z Ziemiomorza ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

death note, naruto glownie manga nie anime full metal alchemist, polecam pelnometrazowke Orgins spirits of the past zarąbiste. Kurde uprzedziles mnie z tym tematem ziom. A i jeszcze jedno nie kseroj avatara od syde_syriusa:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I to nieźle Cię uprzedził. Jakieś hmm....półtora roku tylko ;]

A propo tematu, najnowszy Appleseed Ex Machina polecam gorąco. Świetna produkcja nieodbiegająca od "jedynki". Jest czym karmić oczy i uszy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A oglądał ktoś kiedyś anime sportowe? ;> Coś jak Hungry Hear: Wild Striker? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze anime/manga to, uwaga, fanfary! - Słodkie, Słodkie czary xDDD Wciąga! xDDD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nikt z was nie wymienił tutaj innych swietnych tytułów chiciazby Bleach albo Slayers napewno ogladaliscie bo sa switne :D

A jesli chodzi o krotsze produkcje to niedawno jakies rok temu :PP Samuel L Jackskon wyprodukował smieszna i strasznie krwawa serie [ 5 odc] pod tytułem "Afro Samuraj"

Warte obejzenia polecam .

Tutaj macie linka jak ktos jest zainteresowany Bleachem www.bleach.pl

Piszcie do mnie jak ktos jest zainteresowany wymiana pogladami na temat innych anime, albo jak ktos chce mi cos ciekawego polecic :PP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A Cubasa to gdzie był? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tsubasa :] Jak śmiesz tak bluźnić :P Mój braciak by cię za to zabił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A Cubasa to gdzie był? :)

Jak to gdzie był Tsubasa? W telewizji i na boisku :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...