Geo 9 Napisano 16 Sierpień 2007 Stan polskich obiektów sportowych jest tak dobry, że - Panie i Panowie - zdążymy! Nie odbiorą nam EURO 2012 http://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4389556.html A na deser: reklama z budową stadionów na EURO w tle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Qdi 0 Napisano 16 Sierpień 2007 Faktycznie.... a praca wrze! Tyle robotników na budowie, a mówą że brak rąk do pracy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
M@Ly 0 Napisano 16 Sierpień 2007 Kurde ta reklama rzedzi! Co do mistrzostw, to szczerze nie wierzylem, a jezeli chodzi o robotnikow, to pewnie dali im 2.500 - 3.000 na miecha, lub te 16-20 zl / h jak to woli ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 16 Sierpień 2007 Dobry filmik Ale aż dziw, że to z Warszawiaków a nie znowu Ślązaków się naśmiewają... <peace> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 10 Maj 2008 w sumie myśle, że można temat odkopać ... bo jest ciągle aktualny z tego co widze to dalej mamy przygotowania do przygotowań ale mam nadzieje, że mimo wszystko damy rade i Euro będzie jednak w Polsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 10 Maj 2008 (edytowane) Ostatnio mr. Platini ponoć nas pochwalił ;D Tylko Wawa coś szwankuje, widać pani płezydent nie daje rady Edytowane 10 Maj 2008 przez Jawtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 11 Maj 2008 (edytowane) Ostatnio mr. Platini ponoć nas pochwalił ;D Tylko Wawa coś szwankuje, widać pani płezydent nie daje rady cuż za subtelne nawiązanie do tematu polityki ;D ja bym tam ją za wszystko nie obiwniał Edytowane 11 Maj 2008 przez AndrzejSnk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 11 Maj 2008 Za wszystko może nie, ale gdybym był Warszawiakiem raczej nie byłbym dumny ze swego prezydenta A tak on-topic: ktos wie jak sie posuwają pracę nad Baltic Arena? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 11 Maj 2008 Za wszystko może nie, ale gdybym był Warszawiakiem raczej nie byłbym dumny ze swego prezydenta A tak on-topic: ktos wie jak sie posuwają pracę nad Baltic Arena? nie wiem w każdym bądz razie mnie najbardziej interesują prace nad stadionem we Lwowie - bo mam najbliżej ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 11 Maj 2008 <poor joke mode on> No tak, w końcu jesteś z nienacka (patrz pod avatarem) a nienacko blisko Lwowa, fakt <poor joke mode off> Eee, no a tak poza tym to zawsze chcialem zobaczyć Lwów Pewnie kozacki stadion będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Maj 2008 A tak on-topic: ktos wie jak sie posuwają pracę nad Baltic Arena?Tu można co nieco poczytać http://baltic-arena.eu/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 11 Maj 2008 Tu można co nieco poczytać http://baltic-arena.eu/ Kurczę, to naprawdę niezły stadionik może być. Chyba najprzyjemniejszy z projektów jakie na razie widziałem. A wlasnie; co sądzicie o ''Wiklinowym koszu'' jako projekt narodowego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Xardas 0 Napisano 11 Maj 2008 Mnie najbardziej wkur.... że bez abonamentu na Polsat Sport Extra oglądniesz w otwartym Polsacie tylko mecze polaków + finał :| - czyli łącznie 4 mecze tylko :P Nie powiem co myślę o tym złodziejskim nasieniu czyt: TVP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Tommy 6 Napisano 11 Maj 2008 To będzie ciekawy stadion Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Jawtek 1 Napisano 11 Maj 2008 Taaa, na olimpiade w chinach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AndrzejSnk 2 Napisano 11 Maj 2008 Eee, no a tak poza tym to zawsze chcialem zobaczyć Lwów Pewnie kozacki stadion będzie. zapewne ja tam może będe (niekoniecznie na meczu) wkońcu to tylko ~150 km Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi