Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
choco

Hasło na karcie pamięci

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam pytanie czy istnieje sposób na złamanie hasła na karcie pamięci mini sd.

Chodzi o to że kupiłem sobie niedawno telefon i jak chcę wejść na kartę pam. to chce hasło. A że kupowane na allegro to chwilę to zejdzie zanim sie dowiem jakie jest hasło. :angry:

Próbowałem przez czytnik kart pam wpinać kartę do kompa ale nic z tego. czyta i myśli i nic. Jak mogę dostac się do jej zawartośći :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najprościej i prawdopodobnie najszybciej będzie jak skontaktujesz się ze sprzedawcą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Najprościej i prawdopodobnie najszybciej będzie jak skontaktujesz się ze sprzedawcą.

no właśnie nie wiem jak to wyjdzie. Bo sprzedawca kupił tez ten tel i tak już było. Takze mówił że spr się skontaktować z gościem co kupił od niego.

Istnieje jakies inne rozwiązanie? bo jeśli się nie uda zdobyć hasła od właściciela to :( co wtedy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaki to telefon?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jaki to telefon?

nokia 6270.

ale karta musiała być zaszyfrowana w innym tel niz ten który mam w ręce bo wyczytałem że po zaszyfrowaniu karta jest nie dostępna dla innych tel i dla kompa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
nokia 6270.

ale karta musiała być zaszyfrowana w innym tel niz ten który mam w ręce bo wyczytałem że po zaszyfrowaniu karta jest nie dostępna dla innych tel i dla kompa.

To jak jest jakiś sposób:?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...