Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
mxm_neo

Pare pytań dot. części

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam do was pare pytań :)

1. Czy plyta glowna EVGA nForce 650i Ultra Mainboard [122-CK-NF66-T1] jest dobra i czy pasuje pod dual core 1.8 e4300?? (bo w generatorze czesci na komputroniku pisze ze nie)

2. Do ilu da sie kręcić ww. procesor?? Moze lepiej wziasc Intel Pentium Dual Core E2160 1.8 GHz (S775) BOX??

3. Jaka pamiec bedzie najlepsza do kompa?? (Goodramy mam na oku)

4. Najwazniejsze :P: Jaka karte pod to wziasc? Czy GF Gainwarda 8600GT Golden Sample?? czy Galaxy 8600GE czy moze jakas z 8600GTS?? Podajcie jakies swoje typy do 600zl :P.

Bardzo prosze o jak najszybsze odpowiedzi poniewaz sprzedalem juz komputer i musze zlozyc nowy, a nie moge dojsc do ładu z tymi czesciami :)

Z gory dziekuje :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Zly wybor , ta plyta to padajaca kapa.

2.Nikt nie udzieli odpowiedzi o oc. Lepiej PE2160 bo tanszy o 100 a roznicy nie odczujesz.

3. Zwykle 667 stykaja ale majac kase :

-Corsary xms2

-Adaty Viesty

-Patrioty LLK

-OCZ Special Opsy

4.Zadnego Gainwarda bo to szajs , do tego serwis to kpina. Polecam jesli 8600GT to za 380-400 Palita non Sonic bo to ma nejlepszy stosunek cena/wydajnosc i jest tez lepszym wyborem niz tani Galaxy GF7900 GS 540/1400 , znacznie lepszym o czym userrzy tej taniej 7900 juz sie bolesnie przekonali. Za 600 zl masz Galaxy GF7900GS-CM 600/1600 albo i problematyczne X1950P...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jaka plyte glowna polecasz w tej cenie? (do 400zl). A karte nie lepiej tego 8600GE? bo chcialbym w pare nowych gier tez pograc :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja może zaproponuje asusa p5n-e. ponoć całkiem niezła jest :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nad plyta to sie zastanowie, bo ladnie sie prezentuje ten asus, a wracajac do grafy to jaka byscie zaproponowali? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...