Awia 0 Napisano 21 Czerwiec 2007 Siemka mam problem, poprosilam kolegę aby ściągną mi z neta gre Syberia 2 przegrał ją na CD-ROM wszystko jest wporządku z instalacją daje pierwsza potem drógą płytke znowu piersza i koniec instalacji.Ale pisze żebym włożyla poprawna płytę do napędu...nie wiem co jest grane;/ prosiabym o pomoc;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awia 0 Napisano 21 Czerwiec 2007 Dałam pełną instalację, szukałam czy nie ma cracka na płycie ale niestety nie znalazłam niewiem może trzeba go ściągnąc prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 21 Czerwiec 2007 Kup orginał, syberia 2 jest za jakieś 10 zl w kioskach w piśmie cybermycha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 21 Czerwiec 2007 Dałam pełną instalację, szukałam czy nie ma cracka na płycie ale niestety nie znalazłam niewiem może trzeba go ściągnąc prosze o pomoc Nie napisałeś/łaś o co w ogóle chodzi to raz... A dwa, nie jesteśmy forum warezowym jakby co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommy 6 Napisano 21 Czerwiec 2007 Kup orginał, syberia 2 jest za jakieś 10 zl w kioskach w piśmie cybermycha Zdecydowanie najprostsze i najlepszy wyjście... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crow 0 Napisano 21 Czerwiec 2007 A w zestawie "Klasyka gier" (czy coś takiego) można za 25 zl kupić Syberia 1 + Syberia 2 na DVD - polecam... Swoją drogą chyba więcej kosztowały w sumie płytki + prąd + abonament za neta + własny czas na kopiowanie na CD niż kupienie tej gry w sklepie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Havoc 8 Napisano 21 Czerwiec 2007 Siemka mam problem, poprosilam kolegę aby ściągną mi z neta gre Syberia 2 przegrał ją na CD-ROM wszystko jest wporządku z instalacją daje pierwsza potem drógą płytke znowu piersza i koniec instalacji.Ale pisze żebym włożyla poprawna płytę do napędu...nie wiem co jest grane;/ prosiabym o pomoc;D To zart jakis? Z takimi pytaniami to na pewno nie tu Juz powinienes miec bana albo cos w tym rodzaju... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AndrzejSnk 2 Napisano 21 Czerwiec 2007 może trzeba go ściągnąc prosze o pomoc ściagnij od razu całą grę z półki sklepowej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Knicz 0 Napisano 21 Czerwiec 2007 A w zestawie "Klasyka gier" (czy coś takiego) Kolekcja Klasyki ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Awia 0 Napisano 23 Czerwiec 2007 Pierwsza wersje mam właśnie z cyber mychy ale teraz skąd ci ją znajde 2 częśc w tej gazecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach