Skocz do zawartości
Forum komputerowe PC Centre
mateusznik22

zasilacz - wybór

Rekomendowane odpowiedzi

czesc, mam takiego kompa - athlon 2000XP, asrock k7s8x, 512 ram, wd caviar 160 gb,radeon 9600 pro 128/128 i naped dvd, mam zasilacz feel 300w jest juz na skraju smierci :) ale narazie chodzi, po kupieniu nowej karty graficznej owego radka mam problem bo 2 dni normalnie gralem sobie w gierki ale teraz cos sie dzieje z obrazem gdy wlacze jakas gre, wiem ze to wina zasilacza no i trzeba kupic nowy tylko mam taki dylemat.... czy fortron 350w FSP350-60THA-P uciagnie bez problemu mojego kompa? czy moze zainwestowac w jakiegos chiefteca w przedziale 350-450w, dodam ze na ta przyjemnosc moge wydac max 200 zl

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
czesc, mam takiego kompa - athlon 2000XP, asrock k7s8x, 512 ram, wd caviar 160 gb,radeon 9600 pro 128/128 i naped dvd, mam zasilacz feel 300w jest juz na skraju smierci :) ale narazie chodzi, po kupieniu nowej karty graficznej owego radka mam problem bo 2 dni normalnie gralem sobie w gierki ale teraz cos sie dzieje z obrazem gdy wlacze jakas gre, wiem ze to wina zasilacza no i trzeba kupic nowy tylko mam taki dylemat.... czy fortron 350w FSP350-60THA-P uciagnie bez problemu mojego kompa? czy moze zainwestowac w jakiegos chiefteca w przedziale 350-450w, dodam ze na ta przyjemnosc moge wydac max 200 zl

pozdrawiam

proponowałbym chwalonego Amacrox Warrior AX450-PNF za 147zł

chociaż "na teraz" taki Fortron bez problemu wystarczy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

j/w

również mogę polecić ci tego amacroxa. W środku bebechy od Fortrona tyle ze w pładniejszym pudełku i więcej kabli. Wszystko w połaczeniu z cichym wentylatorem daje całkiem ciekawą propozycje za nieduze pieniądze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...